fbpx
Feel Something - ROYA

ROYA FLIRTER MED SOMMEREN PÅ ’FEEL SOMETHING’

Del:
Sommeren er på vej, men er kærligheden? Det må tiden vise… der er i hvert fald en seriøst charmerende flirt i gang på den nye single fra den aarhusianske pop-duo, som forførte årets SPOT Festival til top-anmeldelser!

Den opmærksomme lytter vil have bemærket at ROYAs seneste udgivelser har handlet om følelser forbundet med tiden før, under og efter et break up. Og nu skal vi videre i kærligheden, ud at mærke noget på ny, når Line Gade og Sebastian Igens cruiser mod sommeren på ‘Feel Something’.

”Sangen beskriver følelsen af at suse afsted på landevejen i en åben sportsvogn under bøgetræer, forbi knaldgule rapsmarker og mod de blå horisonter. ’Feel Something’ er skrevet ud fra følelsen af at være single og fri, med solen i solbrillerne og til duften af genvundet sommer. I et naivt forsøg på at møde den eneste ene, som kan få en til at føle og mærke noget igen, flirter man løs med hvem end man kan få øjenkontakt med. Fuld af selvtillid – mens man jo udmærket godt ved hvor håbløs og fortabt man i virkeligheden er,” fortæller Line Gade med et smil.

Præcis ligesom teksten og Lines stemme, er ’Feel Something’ helt igennem flirtende og top-charmerende produceret af makkeren, Sebastian Igens. Man kan nærmest mærke vinden gennem håret på det forfriskende, bouncy pop-track, som rundes af på en melankolsk note, hvor Lines drømmende vokal tager os mod solnedgangen, mens pladsen ved hendes side stadig er fri…

I efteråret bragede ROYA ind på den danske musikscene med ’Kinda Sad’. Singlen var P3’s Uundgåelige og sideløbende strøg ROYA op ad Airplay Charten som feature på Jonah Blacksmith-singlen, ’Ocean’, som gik Top-5 og er et af forårets mest spillede danske radiohits. På ’Paperwings’ viste ROYA nye sider og kant, mens rygtet om et spændende nyt dansk act sendte duoen ud på NMF-playlisterne i hele Norden og fik omtale af mere end 15 internationale musikmedier.

”Det blev næsten ikke bedre end ROYA på årets SPOT Festival”

Bands of Tomorrow kvitterede med de maksimale 5 stjerner, da Line og Sebastian indtog en propfyldt Rytmisk Sal. Også GAFFAs anmelder sendte funklende stjerner efter ROYA og hæftede sig ved et findetaljeret og episk show: 

”ROYA har i sandhed hele pakken… Stjernestøvspotentialet er voldsomt stort!”

Lyt til ‘Feel Something’ her.