fbpx

ROYA

Den fremadstormende århusianske pop-duo har allerede markeret sig som Smukfest Livecamp-vindere og som P3’s Uundgåelige med den internationalt omtalte single, ’Kinda Sad’. Der er med andre ord god grund til at holde øje med ROYA.

 • På årets Livecamp på Smukfest, beskrev juryen ROYA som ”Fucking popstjerner, der spiller med livet som indsats”. Den dynamiske duo fra Aarhus vandt tilmed den mangeårige og prestigefyldte talentkonkurrence på upcoming-scenen, KærligHeden, hvor navne som Minds of 99, Benjamin Hav og Scarlet Pleasure også har stået i tidernes morgen.

  Siden fulgte singlen, ’Kinda Sad’, der med sit ikoniske, boblende beat, sender pop-euforien direkte ind i hjertekulen. Intet mindre end 14 internationale musik sites skrev om ROYA’s pulserende scream-along anthem, som i efteråret 2022 også blev udvalgt som P3’s Uundgåelige.

  ROYA’s sange opstår i mødet mellem Line Gade og Sebastian Igens. Sammen skaber de et medrivende og dragende elektronisk pop-univers, hvor Lines autentiske, intense og ærlige vokal formidler teksternes ofte sårbare emner, som på overbevisende vis smelter sammen med Sebastians edgy og særegne produktioner. ROYA er både himmelstræbende og nærværende!

  I foråret 2022, udgav ROYA singlen, ’All I Love About Us’, og strøg direkte til tops på Upcoming-listen på P3 – tre uger i streg! Sangen blev siden brugt i Jonas Risvigs anmelderroste ungdomsserie, ’Drenge’, mens ROYA også har leveret musik til den internationalt prisbelønnede spillefilm, ’Miss Viborg’.

  ROYA drømmer og har ambitioner om de helt store scener, hersker der ingen tvivl om – du skal bare trykke PLAY og skrue op!

  United Stage – Officielt bookingbureau for ROYA

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book ROYA hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på ROYA

Send os en uforpligtende forespørgsel på ROYA og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke ROYA hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for ROYA
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for ROYA.