Ny single fra lovende Agnes Hartwich

Del:
Den nye generation af talent spirer eksplosivt lige nu. DAMN WAUW Agnes Hartwich markerer sig på den front og er DAMN WAUW Den nye single er – og hedder DAMN WAUW

Den unge, ambitiøse sanger og sangskriver Agnes Hartwich har netop udgivet sin debut-EP, ’Into the Deep Dark Blue’, hvor singlerne ’Deep Dark Blue’ og ’Black Shiny Car’ markerede sig som Top Tracks hos Soundvenue og gik til tops på P3’s Upcoming Listen. Efteråret sidste år brugte Hartwich som support for Scarlet Pleasure på deres DK-tour, og live musikken spillede videre i selskab med Alex Vargas, da de sammen besøgte over 20 danske spillesteder i det tidlige forår.

Agnes Hartwich tager udgangspunkt i sit eget liv som ung kvinde med rødder i provinsen og de store følelser, der overskygger alt, når man skal finde sit fundament. Det er sangskrivning om vrede og følelsen af at føle sig anderledes. Men det er også håb, rå energi og den stormende og altoverskyggende forelskelse, der kan ramme et teenagehjerte – og bliver serveret i et elegant mix af pop, rock og grunge.

Netop sangskrivningen blev fremhævet, da Gaffa anmeldte Hartwich’ besøg på den netop overståede Spot Festival. Med 5 stjerner og en spådom om fødslen af en ny dansk rockstjerne, blev det blandt andet noteret at Agnes Hartwich og koncerten var elektronisk, tungt, farverigt og så selvsikkert melodiøst, at det pludselig blev ret svært ikke at fortabe sig i tekstuniversets selvsikre, dybt personlige univers

I’m back and i’m cooler than ever

Like how were we ever together?

Bet you wanna get me back now baby

På ’Damn Wauw’ er der skruet op for attituden med en salve til ham, der brændte Hartwich af og på afstand får lov at opleve, at der er en ny rockstjerne i byen. Hun hedder Agnes Hartwich.

Og hun er DAMN WAUW!