Lukas Graham vender hjem på nyt album

Del:
’4 (The Pink Album)’ er skrevet og indspillet 10 minutters cykeltur fra den danske verdensstjernes hjem i studiet, hvor en beundringsværdig og ganske særlig rejse i dansk musik begyndte for 12 år siden. Det nye album udkom i nat.

På ’4 (The Pink Album)’ vender Lukas Graham hjem – i mere end én forstand. De 11 sange er skrevet i kølvandet på det største internationale eventyr i dansk musikhistorie i nyere tid. Refleksioner, der mest af alt afspejler en dyb personlig udvikling, om at finde balancen mellem succes og hvad der i virkeligheden betyder noget i livet: om lykken, venskaber, kærlighed og familie.

Glæden og kunsten, at skrive sange, har været til stede hver eneste morgen, Lukas er cyklet afsted mod det selvsamme studie, hvor rejsen ud i verden sin tid også begyndte. De musikalske rødder og overskuddet, skinner igennem på den nye samling sange, der med garanti både vil bringe smilet frem, få dig til at fælde en tåre, feste og danse, lytte og leve.

Og det var præcis hvad 1300 fans gjorde sammen med hovedpersonen selv, da der var eksklusiv lyttesession og verdenspremiere på albummet i den totalt udsolgte DR Koncertsal, mandag aften. Her fortalte Lukas Graham åbenhjertigt om sangene, delte ud af anekdoter og tankerne bag.

Tilblivelsen af ’4 (The Pink Album)’ blev skudt i gang med hitsinglen ’Lie’ og siden er der drysset masser stjernestøv over albummet. Lukas Graham skrev ’Share That Love’ med hip hop-stjernen, G-Eazy, ’Wish You Were Here’ fik R&B-vibes af hitmageren, Khalid, og på den nye single, ’Home Movies’, får pladen et drys 4xGRAMMY-nomineret country-håb i form af den texanske sangerinde, Mickey Guyton!

De kommende måneder tager Lukas Graham på The Pink Tour rundtom i Europa – bandets første tour siden pandemien – og der meldes allerede om få billetter og udsolgt i flere lande. Herhjemme, kan vi godt begynde at glæde os til en sommer, hvor Lukas Graham vender tilbage på de danske festivaler!

Kommende koncerter

Indlæser...