Jacob Dinesen

Jacob Dinesen ruller ud på sommertour

Del:
Med DMA-nomineringer, hitsingler og Platin-sælgende albums, er Jacob Dinesen uden tvivl en af de mest succesfulde danske musikere i nyere tid. Men ifølge Jacob selv, er målet og drømmen langt fra nået.

Savsmulden, fra endnu en bundslidt akustisk guitar, har knap nok lagt sig og den sidste sang er langt fra skrevet ned. For horisonten, som han har med sig fra det sønderjyske, er mindst lige så bred, som den er høj, lige meget hvor Jacob Dinesen begiver sig ud i verden.

”Jeg ved, hvor jeg vil hen, men jeg har inden anelse om hvor, jeg ender. Men én ting ved jeg: I wanna get it right!”

I sommeren 2021 var der i sagens natur ikke særligt travlt med at spille festivaler. Og derfor brugte den hårdtarbejdende musiker sommeren i fire forskellige studier med fire forskellige producere, og bandt dermed de musikalske tråde sammen til sidste år albumudgivelse, The Jokers Hand.

2022 står i de store koncerters tegn. Der bliver skruet gevaldigt op for intensiteten og på størrelsen af koncerterne. Efter en lang og tætpakket solotour i 2020 og 2021 er det tydeligt, at både Dinesen og holdet bag trænger til at komme på landevejen igen. Som altid er kvaliteten i top og udtrykket skåret skarpt, når lastbilerne og tourbussen triller afsted. Alle ingredienser, som skal til for at skabe rockmagi, er til stede. Et spritnyt album, en kæmpe sceneproduktion, masser af planlagte tour-datoer, sultne musikere og en rastløs artist… Så mangler kun det allervigtigste, nemlig Jacobs trofaste publikum.

Så kære venner, vi ses derude!