fbpx

Jacob Dinesen

Med DMA-nomineringer, hitsingler og Platin-sælgende albums, Jacob Dinesen er uden tvivl en af de mest succesfulde danske musikere i nyere tid. Men ifølge Jacob selv, er målet og drømmen langt fra nået.

Koncerter 2024/2025

Indlæser...

Vi fandt ingen koncerter for Jacob Dinesen i 2024/2025.

 • Savsmulden, fra endnu en bundslidt akustisk guitar, har knap nok lagt sig og den sidste sang er langt fra skrevet ned. For horisonten, som han har med sig fra det sønderjyske, er mindst lige så bred, som den er høj, lige meget hvor Jacob begiver sig ud i verden.

  ”Jeg ved, hvor jeg vil hen, men jeg har inden anelse om hvor, jeg ender. Men én ting ved jeg: I wanna get it right!”

  I sommeren 2021 var der i sagens natur ikke særligt travlt med at spille festivaller. Og derfor brugte den hårdtarbejdende musiker sommeren i fire forskellige studier med fire forskellige producere, og bandt dermed de musikalske tråde sammen til sidste års albumudgivelse, The Joker’s Hand.

  2022 stod i de store koncerters tegn. Der blev skruet gevaldigt op for intensiteten og på størrelsen af koncerterne. Efter en lang og tætpakket solotour i 2020 og 2021 var det tydeligt, at både Dinesen og holdet bag trængte til at komme på landevejen igen. Som altid var kvaliteten i top og udtrykket skåret skarpt, når lastbilerne og tourbussen trillede afsted. Alle ingredienser, som skal til for at skabe rockmagi, var tilstede. Et spritnyt album, en kæmpe sceneproduktion, masser af planlagte tour-datoer, sultne musikere og en rastløs artist… Så mangler kun det allervigtigste, nemlig Jacobs trofaste publikum.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Jacob Dinesen

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Jacob Dinesen hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Jacob Dinesen

Send os en uforpligtende forespørgsel på Jacob Dinesen og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Jacob Dinesen hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Jacob Dinesen
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Jacob Dinesen.