fbpx
Guldimund

Guldimund annoncerer yderligere to koncerter November 2023

Del:
Guldimund brød for alvor i gennem i 2021 med albummet ”Dem vi plejede at være”. Albummet blev en stor succes og indbragte ham bl.a. 3 steppeulve for årets album, årets tekstforfatter og årets musiker. I marts 2023 udgav han så sit andet album, ’Jeg Venter I Lyset’ og annoncerede samtidig koncerterne i henholdsvis Århus og København til november, hvor billetterne blev revet væk på kort tid.

Singlen “Det kun vigtigt hvad det er” blev P3’s Uundgåelige og lå i flere uger på den danske Top50 på Spotify. Med næsten 3 millioner streams, to udsolgte koncerter i DR’s koncertsal og én i Århus, er det tydeligt at mærke kærligheden og glæden ved Guldimunds unikke lydunivers.

Guldimunds visionære lyd og dybdegående tekster skaber en umiddelbar og meget ærlig forbindelse mellem artisten og modtageren. Det efterlader et varigt indtryk og med albummet “Jeg Venter i Lyset” har han formået at skabe et album, der rører ved sjælen og udfordrer konventionerne. Den voksende interesse og popularitet har været langt over forventning, hvorfor det også er med stor glæde, at Guldimund mandag den 3. juli kan annoncere to ekstra datoer til alle de fans der tidligere har måtte gå forgæves; 

“Siden albummet kom ud, har vi vandret på en sti af rosenblade. Jeg er dybt berørt over, at vores musik og mine tekster påvirker så mange så voldsomt. Vi har allerede haft nogle fantastiske og meget intense oplevelser med publikum denne sommer (ingen nævnt, ingen glemt), så det er mig virkelig en stor glæde, at det er lykkedes at finde yderligere to koncertdage i november. Nu kan vi forhåbentlig imødekomme nogle af jer, der skuffede gik forgæves i første og anden omgang. Tænk sig at spille hele tre gange i DR Koncertsalen. Jeg føler mig sgu snart, som en anden Elvis i Las Vegas.”  

Billetter til ekstra koncerterne kan købes fra onsdag 5. Juli kl.10.00 på bill.et/guldimund