Gorgeous

Gorgeous udgiver ‘Coyote’

Del:
Duoen Gorgeous følger op på debuten ’Divine’ med sangen ’Coyote’, der handler om at være rastløs, grænsesøgende og eksperimenterende.

’Coyote var den allerførste sang vi lavede sammen. Hele grundformen og teksten til sangen blev skrevet på ganske få timer. Det var en ret magisk proces at stå i studiet sammen for første gang og mærke hvordan, det vi hver især kom med, tilsammen føltes så naturligt, let og inspirerende’, fortæller Gorgeous.  

Gorgeous debuterede i marts med sangen ’Divine’, der fik stor international og dansk bevågenhed og en lang række medier fremhævede duoen og sangen. Heriblandt Vogue Scandinavia, der skrev: 

I am waiting impatiently for the release of an album to fulfill my new need for Copenhagen based indie-pop.  

Herhjemme lå ’Divine’ nr. 1 på listen over ugens fem sange hos Politiken og duoen fik følgende ord med på vejen:  

De smykker sig med smukke ord, den nye danske duo Gorgeous, der debuterer med singlen ’Divine’. Vidunderlig. Guddommelig. Og det giver mening. For musikalsk læner Gorgeous sig ind i den varme popslipstrøm fra Fleetwood Mac med håndspillet country-fornemmelse og melodien i centrum. Det er lyden af en kærlighedssang, der fletter fingre med vemod i bølger af vellyd. 

Også Boblerlisten, i P3 programmet Neonlys, sendte masser af kærlighed duoens vej og havde sangen med på listen i fem ud af fem mulige uger. Nu er Gorgeous klar med udspillet ’Coyote’ og fortæller om sangen: 

’Coyote handler om at være rastløs i sin rødder, om at prøve at finde mening ved irrationel grænsesøgning og at finde et fællesskab derigennem. Tekstens omdrejningspunkt er en gruppe unge, som blandt andet er fysisk grænsesøgende og eksperimenterende. Der er et hierarki og en utilpassethed i gruppen, der på trods af at være en utilregnelig flok, giver en følelse af at høre til’.   

Gorgeous har netop annonceret at de spiller i Lille Vega d. 12. november. Billetter kan findes på bill.et/gorgeous

Kommende koncerter

Indlæser...