danser med piger

Danser Med Piger indtager dansegulvet på Hotel Cecil

Del:
Danser Med Piger er lyden af venskab og musikalsk talent. Et vaskeægte band, bestående af fem bedste venner, som elsker at spille musik sammen. Det er rendyrket pop og disco anno 2022.

Der er skruet helt op for disco-beats og passion på Danser Med Pigers nyeste single, ’Kemikalier’ som er begyndelsen på et samarbejde med KIDD. Spørger man bandet, handler sangen;

”om den magi der kan opstå, når der sker uundgåelig tiltrækning mellem to personer. En kemisk forbindelse, ligesom grundstoffer der er bundet til hinanden”

Efter flere år med optrædener med coverversioner, fik bandet lyst til selv at skrive og indspille deres egen musik. En aften i deres selvbyggede hjemmestudie skete der pludselig noget. Debutsinglen ’Lad Mig Være’ blev skabt. Titlen indikerer det modsatte af hvad bandet i virkeligheden opfordrer til – man skal nemlig alt andet end at lade dem være, og sangens omkvæd: ”Lad mig være – være noget for dig” beskriver egentlig meget godt lige netop det, som bandet gerne ville opnå:

”Vi elsker dansemusik, og vi vil gerne invitere folk ind i varmen og med til vores fest. Det håber vi, at folk derude er klar på. Sangen er en energibombe, som handler om at springe ud i det, ud i kærligheden. At turde være direkte, gribe chancen og droppe tvivlen.”

Danser Med Piger har i forvejen spillet på SPOT festival og som opvarmningsband til Cheff Records jubilæumskoncerterne. Nu er bandet klar til deres første headliner på Hotel Cecil d. 13 maj 2022.

Billetter i salg via bill.et/dansermedpiger

Kommende koncerter

Indlæser...