Marcus.wav

Dobbeltsingle fra Marcus.wav ude nu

Del:
”Vi bare børn af dårlige relationer”, en sætning der giver genlyd omkring den karismatiske sanger – og titlen på hans seneste udspil, som rummer flere musikalske indgange til artistens univers. Dobbelsinglen med sangene ”En sang til dig” og ”Ham fyren du mødte” udkom d. 22. april.

”Ser du det fra min eller din egen vinkel, det så fint at du får drejet til dit eget perspektiv, hellere det end at være passiv” (”En Sang Til Dig”) – Marcus.wav.

Marcus.wav har førhen omtalt sin musik som depressions-tecno, hvor han med sine muntre energifyldte melodier og melankolske tekster, løber ind og ud gennem livets paradokser. Til de børn af en tid hvor spørgsmålet, om depression er en følelse eller tilstand overflyder, og hvor grædende øjne har lært at smile. Marcus.wav skaber et rum hvor du kan forundre og reflektere eller slå hjernen fra og danse grimt til pulsen siger stop. Oftest ender man med at gøre begge dele, og det er dét der gør Marcus.wav til noget ganske særligt. 

Bag Marcus.wav, finder du den 24-årige Marcus Bjerring.

Han har formået at skabe et musikalsk univers, hvor der er plads til at eksperimentere på tværs af genre som pop, house, garage og hiphop. Inspirationskilderne byder på alt fra Rocazino til King Henry, og fælles for det hele er et hudløst ærligt tekstunivers, hvor selv de mørkeste afkroge får lov til at se dagens lys. 

Siden projektet så dagens lys i vinteren 2019 med tre selvudgivne sange, er det ellers gået stærkt. I 2020 var Marcus.wav nomineret til Årets Nye Danske Artist til The Voice Radio Awards, og i 2021 gik sommerhymnen ‘Happy Life’ nummer 1 på viral charten, efter at have medvirket i DR3 dokumentaren ’99% forelsket’. 2021 var også året, hvor Marcus.wav vandt den prestigefyldte KarriereKanonen, fik 2 x Voice Choice med singlerne ‘Hvad Du Laver Nu?’ og ‘Hvis mit hjerte ikke stopper’, udgav sit debutalbum og spillede sin første headliner i et udsolgt Lille VEGA. 

2022 følger Marcus.wav op med meget mere ny musik! 

På dobbeltsinglen”Børn ar dårlige relationer” finder du sangen “Ham fyren du mødte” og ”En sang til dig”. To udgivelser, der bestemt vil give sommeren lidt mere flavour, både til depressionen og danselysten.

“Jeg kan ikke lade som om intet er sket,

Men at snakke ud er aldrig for sent, nej.

Jeg prøver at tro på du gode har intentioner

Vi er bare børn af dårlige relationer”

Sådan lyder første vers i “En Sang Til Dig”. På fire linjer formår Marcus.wav at forløse hjertet og sætte tankerne i kog. “En Sang Til Dig” giver talerør og tankerum til både for- og nutidens svære følelser- nu tilført distorted guitar og store sommertoner.

På B-siden af dobbeltsinglen kan ”Ham fyren du mødte” høres. Sangen kommer helt tæt på med følsomme guitarstrenge, mens du i teksten går på opdagelse i lag af en beundrings værdig person.

Der er rig mulighed for at opleve Marcus.wavs eksplosive, nærværende og festlige koncerter på egen krop.  I efteråret venter koncerter på Train i Aarhus, Store VEGA i København, billetter kan købes på bill.et/marcuswav. Sommeren indledes på SPOT-festival i starten af maj.

Kommende koncerter

Indlæser...