Marcus.wav

Marcus.wav er lyden af en ung mands tankemylder, gennem de frustrerende og fuldstændig fantastiske 20’ere.

Koncerter 2022/2023

Indlæser...

Vi fandt ingen koncerter for Marcus.wav i 2022/2023.

 • Følelses-, kærligheds- og natteliv flyder sammen i tempofyldte produktioner, når Marcus.wav krænger sit hjerte ud og servere sine inderste følelser til musik, som du enten kan føle på og reflekterer over, eller selv kan slå hjernen fra og danse til. Oftest ender man med at gøre begge dele, og det er dét der gør Marcus.wav til noget ganske særligt.

  Bag Marcus.wav, finder du den 24-årige Marcus Bjerring. Han har formået at skabe et musikalsk univers, hvor der er plads til at eksperimentere på tværs af genre som pop, house, garage og hiphop. Inspirationskilderne byder på alt fra Rocazino til King Henry, og fælles for det hele er et hudløst ærligt tekstunivers, hvor selv de mørkeste afkroge får lov til at se dagens lys.

  Siden projektet så dagens lys i vinteren 2019 med tre selvudgivne sange, er det ellers gået stærkt. I 2020 var Marcus.wav nomineret til Årets Nye Danske Artist til The Voice Radio Awards, og i 2021 gik sommerhymnen ‘Happy Life’ nummer 1 på viral charten, efter at have medvirket i DR3 dokumentaren ’99% forelsket’. 2021 var også året, hvor Marcus.wav vandt den prestigefyldte KarriereKanonen, fik 2 x Voice Choice med singlerne ‘Hvad Du Laver Nu?’ og ‘Hvis mit hjerte ikke stopper’, udgav sit debutalbum og spillede sin første headliner i et udsolgt Lille VEGA.

  Der er rig mulighed for at opleve Marcus.wavs eksplosive, nærværende og festlige koncerter på egen krop.  I efteråret venter koncerter på Train i Aarhus, Store VEGA i København. Sommeren indledes på SPOT-festival i starten af maj.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Marcus.wav

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 22 71 65 36, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Marcus.wav hos United Stage ved at ringe til os på +45 22 71 65 36 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Marcus.wav

Send os en uforpligtende forespørgsel på Marcus.wav og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Marcus.wav hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Marcus.wav
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Marcus.wav.