Marcus.wav

Marcus.wav er lyden af en ung mands tankemylder, gennem de frustrerende og fuldstændig fantastiske 20’ere.

 • Følelses-, kærligheds- og natteliv flyder sammen i tempofyldte produktioner, når Marcus.wav krænger sit hjerte ud og servere sine inderste følelser til musik, som du enten kan føle på og reflekterer over, eller selv kan slå hjernen fra og danse til. Oftest ender man med at gøre begge dele, og det er dét der gør Marcus.wav til noget helt særligt. 

  Bag projektet Marcus.wav finder du 23-årige Marcus Bjerring, der sammen med sin bedste ven og producer Andreas ‘slwmo’ Hedegaard tilbage i sensommeren 2019 slog hovederne sammen og besluttede sig for at forsøge at skabe et musikalsk univers, hvor der var plads til at eksperimentere på tværs af genre som pop, house, garage og hiphop. Inspirationskilderne byder på alt fra Rocazino til King Henry, og fælles for det hele er et hudløst ærligt tekstunivers, hvor selv de mørkeste afkroge får lov til at se dagens lys. 

  2020 bød på op- og nedture, med alt fra en pladekontrakt og en nominering til ‘Årets Nye Danske Artist’ på The Voice, til en række aflyste koncerter og et mørkt efterår der tvang Marcus til at tage et skridt tilbage og mærke ordentlig efter. Sangskrivningen viste sig at være den eneste rigtige terapi, og det nye år har allerede budt på en Ugens Voice Choice på The Voice med singlen ‘Hvad Du Laver Nu?’ samt en viral succeshistorie efter en optræden i DR3 dokumentaren ’99% forelsket’ hvor en ny akustisk version af ’Happy Life’ så dagens lys og gik #1 på Spotifys Viral hitliste efter blot en uge. Derudover vandt Marcus 2021-udgaven den prestigefyldte ’Karrierekanonen’, der før har huset navne som Minds of 99, Benal og Katinka. 2021 kommer altså til at byde på en masse ny musik, og ikke mindst et inderligt håb om at komme ud og se lytterne i øjnene. 

  United Stage – Officielt bookingbureau for Marcus.wav

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 22 71 65 36, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Marcus.wav hos United Stage ved at ringe til os på +45 22 71 65 36 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Marcus.wav

Send os en uforpligtende forespørgsel på Marcus.wav og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Marcus.wav hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Marcus.wav
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Jeppe Birch

Director, Corporate Events

+45 23 36 00 11 jeppe@unitedstage.dk

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Marcus.wav.