fbpx

Spleen United

Koncerter 2024/2025

Indlæser...

Vi fandt ingen koncerter for Spleen United i 2024/2025.

 • Det vakte massiv begejstring da Spleen United efter seks års tavshed markerede deres gendannelse med et brag af en nattefest på Roskilde Festival, der kastede 5 og 6-stjernede anmeldelser af sig. Nyheden om den første nye Spleen United-udgivelse i mere end 10 år, kom som en techno-gul sol på en skyfri juni-himmel, da Bjarke Niemann & co. sendte den hårdtpumpede og yderst effektive single, ’Eat The Rich’, på gaden. Og heldigvis, holder bandet hvad de lover.

  I november måned 2022, rykkede Spleen United deres anmelderroste rave indenfor med sangene fra hele deres bagkatalog, som tæller storhittende, udfordrende, farverige og altid medrivende albumudgivelser som den Guld-sælgende debut ’Godspeed Into the Mainstream’, #1-albummet ’Neanderthal’ og det skelsættende DMA-hædrede, ’School of Euphoria’.

  Spleen United blev dannet i Aarhus i 2003 og har udgivet tre roste og velsælgende album. Debuten Godspeed Into The Mainstream fra 2006 solgte guld, opfølgeren Neanderthal fra 2008 gik direkte ind som nummer ét på den officielle danske salgsliste og har ligeledes solgt guld, mens bandets tredje album School Of Euria fra 2012 modtog en GAFFA-Pris og en Danish Music Award. Spleen United har desuden markeret sig som et stærkt livenavn, der på flere større Danmarks-turnéer har bragt bandet forbi et udsolgt KB Hallen, ACC Aarhus, Roskilde Festival samt Grøn Koncert og NorthSide Festival. Sidstnævnte festival gæstede Spleen United i 2013, til en sagnomspunden koncert, der også blev sidste gang, de spillede live i seks år.

  United Stage – Officielt booking bureau for Spleen United.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Spleen United hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Spleen United

Send os en uforpligtende forespørgsel på Spleen United og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Spleen United hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Spleen United
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Spleen United.