fbpx

Mew

Storladent, rørende, ambitiøst. Gennem mere end to årtier har Mew spredt vellyd, gåsehud og musikalsk integritet verden over.

 • Både musikelskere og anmelderland har med god grund taget Mew til sig som et enestående musikalsk projekt af dimensioner. Både nationalt og globalt er de skudt i vejret med deres alternative popsange, deres bølgende rockunivers og en imponerende visuel profil.

  Mews store gennembrud kom i 2003 med albummet ’Frengers’, hvor sange som ’156’, ’Am I wry? No’ og ikke mindst den næsten ni minutter lange ’Comforting Sounds’, banede vejen for det danske band, som siden er blevet et af de mest skelsættende navne på den danske – og internationale – musikscene.

  Mew er et mesterværk og en musikalsk perle, som konstant sætter aftryk, hvor de går. Med en vulkansk og intens liveenergi, med fyldige produktioner og med et kolossalt musikalsk overskud.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Mew

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Mew hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Mew

Send os en uforpligtende forespørgsel på Mew og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Mew hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Mew
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Mew.