Alexander Brown

Historien om Alexander Brown er med hans egne ord historien om en late bloomer. Gennembruddet kom først i efteråret i 2009, da han valgte at satse alt oven på at være blevet fyret fra sit normale arbejde. Resultatet blev ’Skub til taget’, der turde mixe hård house med rå rap og forvandlede ethvert dansegulv til et synkront bevægende hav af brusende arme.

  • På det tidspunkt havde Alexander Brown sådan set allerede fået folk ud på dansegulvet i mere end halvdelen af sit liv. Han begyndte at vende vinyler til gadefester, før han som teenager rykkede ind i diskotekernes dj-båse (længe inden han selv måtte indtage alkohol). Dernæst skabte han sig en karriere som resident på stadig større klubber på Fyn og i Jylland. Til gengæld lod gennembruddet som storhittende musikmager altså vente på sig. Det skyldtes blandt andet, at han i en ung alder blev alenefar og droslede ned på nattearbejdet. »Men de erfaringer ville jeg jo ikke være foruden. Ud over at de har velsignet mig med en søn, har de også gjort mig parat til at håndtere den medgang, jeg har oplevet de senere år. Jeg ved, hvad jeg kan lide at lave og ryster ikke på hånden, når jeg skaber nye numre. Og først og fremmest lader jeg mig ikke påvirke af, om folk finder min musik genial eller tåbelig. Det er min egen mavefornemmelse, der tæller. Ikke trends eller smagsdommere,« forklarer Alexander Brown.

    Efter af have skabt hits med store internationale navne som Pitbull, Busta Rhymes, Jack Savoretti og mange flere, har Alexander Brown senest produceret det nye album med den danske sangerinde Aura Dione. “Life Of A Rainbow”, som albummet hedder, udkom i August 2022. I skrivende stund arbejder de to på et opfølgende album, der udkommer i 2023. Alexander Brown kommer ligeledes selv med flere egne singler i 2023, faktisk de første singler i 2 år.

    United Stage – Officielt bookingbureau for Alexander Brown.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Alexander Brown hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Alexander Brown

Send os en uforpligtende forespørgsel på Alexander Brown og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Alexander Brown hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Alexander Brown
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Alexander Brown.