fbpx

Alexander Brown

De fleste forbinder nok navet Alexander Brown med landeplagen ’Skub til taget’ som engang forvandlede ethvert dansegulv til et synkront bevægende hav af brusende arme. Siden det første radiohit er der sket meget og han har cementeret sit internationale format i samarbejdet med blandt andre Busta Rhymes, Pitbull, Jack Savoretti, Fatman Scoop.

 • De fleste forbinder nok navet Alexander Brown med landeplagen ’Skub til taget’ som engang forvandlede ethvert dansegulv til et synkront bevægende hav af brusende arme. Siden det første radiohit er der sket meget og han har cementeret sit internationale format i samarbejdet med blandt andre Busta Rhymes, Pitbull, Jack Savoretti, Fatman Scoop.

  Senest har han produceret det nye album med den danske sangerinde Aura Dione. “Life Of A Rainbow”, som udkom i August 2022. I skrivende stund arbejder de to på et opfølgende album, der udkommer i 2023. Alexander Brown er også klar med flere af hans egne singler i 2023.

  Men historien om Alexander Brown er ikke kun historien om en succesfuld DJ, radiohits og samarbejde med danske & internationale stjerner. Det er også historien om et multitalent som i en ung alder blev alenefar og med knofedt og kreativitet arbejdede sig fra at vende vinyler til gadefester, til at modtage flere Danish Deejay Awards, til at opnå guld & platin salg på hans udgivelser.

  Alexander Brown forklarer at det har været en udfordrende karriere vej men erfaringer han ikke ville være foruden. Erfaringer som også har gjort ham parat til at håndtere medgangen. Varme & nærvær gør Alexander Brown en publikumsfavorit og hans erfaringsrige kompromisløse stil får altid folk på dansegulvet uden de lette løsninger.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Alexander Brown.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Alexander Brown hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Alexander Brown

Send os en uforpligtende forespørgsel på Alexander Brown og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Alexander Brown hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Alexander Brown
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Alexander Brown.

Anbefalede artister