fbpx

Lisa Fosmark

Selvom Lisa Fosmark er relativt ny på scenen, har hun hurtigt etableret sig som en af de førende DJ'er i Danmark.

 • Med sin unikke evne til at kombinere afrobeat og hiphop har Lisa skabt en unik lyd, der appellerer til et bredt publikum. Hendes evne til at forstå og reagere på publikums ønsker gør hende til en efterspurgt DJ på både store og små events.

  Hendes karriere tog fart efter at hun varmede op for CHEFF Records og spillede på Musik i Lejet 2021 , hvilket satte hende i centrum for opmærksomheden. Siden da har hun spillet for mange store artister og brands, og er nu et fast inventar i det københavnske natteliv. Hun er ofte at finde på de mest populære natklubber og festivaler i Danmark, hvor hendes energiske og festlige DJ-sets skaber en unik stemning.

  Alt i alt er Lisa Fosmark en dygtig og efterspurgt DJ, der med sin unikke lyd og evne til at skabe en festlig stemning, er den perfekte valg for ethvert arrangement.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Lisa Fosmark.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Lisa Fosmark hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Lisa Fosmark

Send os en uforpligtende forespørgsel på Lisa Fosmark og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Lisa Fosmark hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Lisa Fosmark
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Lisa Fosmark.