fbpx

Nicoline Toft

Nicoline Toft har en forkærlighed for de elektroniske rytmer i det lavere tempo. Dette egner sig specielt godt til lounge arrangementer hvor der skal skabes en lækker stemning og musik som baggrundstæppe. Energien er super god med Nicoline bag DJ-pulten, som altid er smilende og imødekommende. Udover sine evner som lounge DJ, kan Nicoline Toft også spille op til dans med blandet musik fra de 80’erne og 90’erne kombineret med top40-hits man kender fra radioen i dag. 

  • Nicoline Toft har en tidligere lang og flot modelkarriere bag sig, der nu akkompagneres som DJ med evnen til at skabe en unik stemning. Hun har en lang række lounge-events i ryggen og kan skabe et lækkert baggrundstæppe med elektroniske & soulful rytmer. Skal det være dansefest er DJ Nicoline Toft sublim til at spille de gode hits fra dengang, suppleret med de kendte top40-hits man kender fra radioen. Ved siden af DJ karrieren har Nicoline også sit eget podcast show “Behind the scene” omhandlende popkultur & mental sundhed.

    Nicolines referenceliste er utrolig lang, både i ind- og udland. Blandt andet kan nævnes: Google, Microsoft, IBM, Deloitte, Tv2News, Audi, Novo Nordisk, Ernest & Young, Gucci, Dolce & Gabbana, Christian Louboutin, Hotel D’Angleterre, Hotel Skt. Petri, Illum og Kræftens Bekæmpelse. Hendes erfaring som DJ spænder vidt og hun vil med god succes kunne skabe en unik stemning til jeres kommende firmafest eller privatarrangement

    United Stage – Officielt booking bureau for Nicoline Toft.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Nicoline Toft hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Nicoline Toft

Send os en uforpligtende forespørgsel på Nicoline Toft og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Nicoline Toft hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Nicoline Toft
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Nicoline Toft.