fbpx
Suburbia

AGNES HARTWICH UDGIVER ’SUBURBIA’

Del:
Der er håb i håbløsheden! Agnes Hartwich slipper fri af teenageårenes klaustrofobi på det nye, stærke udspil, ’Suburbia’, der med lyden af tung, elektronisk rock-energi varsler om det album hun har på vej – og hvad der godt kunne blive en særdeles medrivende oplevelse på årets Roskilde Festival!

Sidste år ramte Agnes Hartwich dansk musik med en rå, inderlig styrke på sange der både rummer aggressivitet, sårbarhed og alt det, der giver et ungt menneske og livet karakter. Som lytter bliver man instinktivt draget og trukket ind i den unge musikers rock-univers – og på det seneste udspil, skal vi med ind bag de fire klaustrofobiske vægge på teenageværelset i forstæderne.
 
”Jeg passede ikke ind, hvor jeg voksede op. Tror min verden og alle drømmene oppe i mit hoved var for store, komplekse og out-there til livet i et hyggeligt, pænt villakvarter. Jeg skrev ’Suburbia’ som et billede på den klaustrofobiske følelse det er at være ung og fanget – om at dyrke eskapismen og et dybfølt ønske om at forsvinde ind i et andet liv. ’Suburbia’ har helt klart en mørk undertone, men også et håb midt i håbløsheden,” fortæller Agnes Hartwich om sin nye single.
 
Agnes Hartwich kan bl.a. opleves live på Roskilde Festival i år, mens hun med udgivelsen af ’Suburbia’ også er i fuld gang med at lægge sidste hånd på hvad der senere i år bliver hendes første albumudgivelse.
 
Sidste sommer fulgte Agnes Hartwich op på udgivelsen af ’Into the Deep Dark Blue’ med singlen, ’DAMN WAUV’, som blev P3’s Uundgåelige. Hendes koncert på SPOT Festival i Aarhus modtog 5 stjerner hos GAFFA samt en spådom om en ny dansk rockstjerne der udover en tung, farverig elektronisk energi gør det svært ikke at lade sig fortabe i tekstuniversets personlige univers.

Hør ’Suburbia’ her.