Agnes Hartwich

5-stjernede Agnes Hartwich annoncerer efterårskoncerter

Del:
Den unge, ambitiøse sanger og sangskriver Agnes Hartwich har tidligere i år udgivet sin debut-EP, ’Into the Deep Dark Blue' og derfra tog det fart.

Den unge, ambitiøse sanger og sangskriver Agnes Hartwich har tidligere i år udgivet sin debut-EP, ’Into the Deep Dark Blue’, hvor singlerne ’Deep Dark Blue’ og ’Black Shiny Car’ markerede sig som Top Tracks hos Soundvenue og gik til tops på P3’s Upcoming Listen. Efteråret sidste år brugte Hartwich som support for Scarlet Pleasure på deres DK-tour, og live musikken spillede videre i selskab med Alex Vargas, da de sammen besøgte over 20 danske spillesteder i det tidlige forår.

Netop sangskrivningen blev fremhævet, da Gaffa anmeldte Hartwich’ besøg på den netop overståede Spot Festival. Med 5 stjerner og en spådom om fødslen af en ny dansk rockstjerne, blev Agnes Hartwich og koncerten beskrevet som:

Det var elektronisk, tungt, farverigt og så selvsikkert melodiøst, at det pludselig blev ret svært ikke at fortabe sig i tekstuniversets selvsikre, dybt personlige univers.” – GAFFA

Agnes Hartwich tager udgangspunkt i sit eget liv som ung kvinde med rødder i provinsen og de store følelser, der overskygger alt, når man skal finde sit fundament. Det er sangskrivning om vrede og følelsen af at føle sig anderledes. Men det er også håb, rå energi og den stormende og altoverskyggende forelskelse, der kan ramme et teenagehjerte – og bliver serveret i et elegant mix af pop, rock og grunge.

Billetsalget starter tirsdag den 17 maj kl. 10 via bill.et/AgnesHartwich

Kommende koncerter

Indlæser...