fbpx

WHAT’S IN IT, AGNES HARTWICH?!

Del:
Agnes Hartwich ramte dansk musik med rå inderlig styrke sidste år – nu er hun tilbage med første single fra sit kommende debutalbum. Og mon ikke lyden af ’What’s In It, Babe’ vil få støvet til at rejse sig på årets Roskilde Festival!

Danske Agnes Hartwich har talent for at trække lytteren ned i det mørkeste dyb, mens man sekundet efter rives op til overfladen og får luft. Og det er lige netop hvad der sker på, ’What’s In It, Babe’, der tager romantiseringen af det usunde og giftige i livet under kærlig behandling.
 
Sidste år ramte Agnes Hartwich dansk musik med en rå, inderlig styrke med sange, der både rummer aggressivitet, sårbarhed og alt det, der giver et ungt menneske og livet karakter. ’What’s In It, Babe’ viser, at Hartwich, på sit kommende debutalbum, er klar til at bide fra sig på ny. 
 
Og det sker til sommer, hvor Agnes Hartwich rammer årets Roskilde Festival. 
 
Sidste sommer fulgte Agnes Hartwich op på sin debut-EP, ’Into the Deep Dark Blue’ med udgivelsen af singlen, ’DAMN WAUV’, som blev P3’s Uundgåelige. Hendes koncert på SPOT Festival i Aarhus modtog 5 stjerner hos GAFFA samt en spådom om en ny dansk rockstjerne, der udover en tung, farverig elektronisk energi gør det svært ikke at lade sig fortabe i tekstuniversets personlige univers. Hun har siden også været på tour som support for store navne som Alex Vargas og Scarlet Pleasure.

Lyt til ‘What’s In It, Babe’ her.