siné

siné spiller sin første headliner på Hotel Cecil

Del:
siné debutererede tidligere i år med singlen “Older” - en single der indkapsler den efterhåndenefterhånden ankerkendte kvartlivskrise, hvor man stilles overfor de mange overvejelser og forventninger der følger med at blive ældre.

Bag det artistiske projekt siné gemmer sig den 27-årige Signe Krog, der har flere års erfaring som udøvende musiker, men nu skal finde sig til rette i det at være udgivende og udøvende artist – og ja, være i slut tyverne. 

Tilbage i 2014 drog Signe ud i verden, da trangen til at backpacke og opleve verden for alvor meldte sig, og hvor hun mødte en israelsk guitarist. De startede en duo og rejste efterfølgende rundt i Thailand, Frankrig, Spanien, England og USA, hvor de spillede på gader og stræder. Det medførte en stor popularitet og fanskare, og især på YouTube hvor duoens covernumre er blevet vist mere end 7 millioner gange. I takt med populariteten og efterspørgslen voksede Signes skabertrang også, og hun flyttede atter tilbage til Danmark for at starte sit artistiske projekt: Siné. Alle vokser op, men ikke alle bliver voksne.  

sinés musik tager sonisk afsæt i 90’ernes R’n’B og breakbeats, sat ind i en moderne kontekst og bevæger sig generelt omkring kontraster: solskinspop blandet med hip-hoppens rå æstetik, hvor stærke hooks møder samplede beats og horn-stabs, mens tekstuniverset tager afsæt i let-hjertet dagbogsform, der reflekterer over livet i 20’erne med dertilhørende forventningspres om uddannelse, fast forhold og børn. Alvorlige emner der fylder meget, men tages med et let smil, og leveres med feel-good pop og massere af humor. 

Du kan opleve opblomstrende siné, når hun i København den 28. april indtager scenen på Hotel Cecil i København.

Køb billet via linket bill.et/siné