Copenhagen Music skifter navn til United Stage

Del:
Sidste sommer kunne Copenhagen Music løfte sløret for et stort og spændende skandinavisk samarbejde med introduktionen af United Stage Group – en stærk nordisk sammenlægning af det danske bookingbureau og Sveriges største liveagentur, United Stage, samt United Stage Norge. Nu skifter det danske selskab navn til United Stage Danmark, men bevarer samtidig Copenhagen Music branded som et stærkt sub-label under United Stage Danmark.

NORDISK SAMMENHOLD OG KREATIVT SAMSPIL 

Siden etableringen i 2008 har Copenhagen Music formået at opbygge en imponerende roster, bestående af landets mest etablerede og populære livenavne, som Lukas Graham, Rasmus Seebach, Suspekt, Medina, Christopher og Carpark North – desuden en lang række nye spirende talenter, dermed altid med fingeren på pulsen for, hvad der rører sig og rykker i dansk musik. 

Sådan har det været siden begyndelsen, og sådan bliver det ved med at være – nu som United Stage!

Det nordiske samspil med bureauerne i Sverige og Norge har allerede vist sig at skabe helt nye muligheder under det samlede brand, United Stage, for både artisterne og de tre organisationer bag. Blandt andet derfor giver et navnskifte for den danske virksomhed mening netop nu. 

Fusionen mellem United Stage og vores kontorer i København og Aarhus, har allerede skabt et virkelig stærkt setup med både kreative muligheder på tværs af landegrænser, og mellem vores artister – og med store, fælles internationale visioner. Vi styrker nu det samlede United Stage ved at skifte navn i Danmark, uden at fjerne Copenhagen Music navnet i musiklandskabet. Udover et utroligt stærkt samarbejde mellem de nordiske bureauer, viderefører vi fortsat hver vores særskilte brands og filosofier bag, og samtidig kan vi dele erfaringer og investere samlet i artisternes fremtidige karrierer. Ovenpå året som er gået, er det netop dén slags fællesskab og sammenhold vi har brug for i livebranchen, som kan føre musikken ud i verden, og tilbage på scenerne.

Jimmi Riise – Nordic CEO, United Stage Group 

Også som leverandør til nogle af Danmarks største firmaevents har det danske bookingbureau udmærket sig gennem de seneste år, og United Stage vil fortsat skabe store arrangementer for virksomheder som Novo Nordisk, REMA1000, COOP, Salling Group og Bestseller rundt om i landet.

United Stage repræsenterer i øjeblikket flere end 300 artister og afvikler mere end 5000 events om året, som Nordens absolut stærkeste spiller på livemarkedet, og hjem for Nordiske artister.