Thor Farlov

Thor Farlov & MAS er ‘Ovenpaa’

Del:
Anmelderroste Thor Farlov og det spirende rap-håb MAS har allerede arbejdet sammen på flere udgivelser. Nu udgiver de sammen sangen ’Ovenpaa’, som er deres første, men bestemt ikke sidste, single sammen

Thor Farlov overraskede alle, da han, i slutningen af 2020, solodebuterede med surprise-albummet, ’Nye Minder’. Med funklende anmelderstjerner fra Soundvenue, GAFFA og Politiken, cementerede Thor Farlov sine tårnhøje ambitioner som sangskriver og artist på egen hånd.  

Men Thor Farlov er aldrig alene i studiet. Der er nemlig altid spændende, stærke kræfter på spil i producerstolen hvor dygtige folk som Jens-Ole McCoy, Carl Barsk og Samuel Ledet har taget plads, mens det er blevet til collabs og sangskrivning med prominente navne som Lord Siva, Kesi og Sivas.  

På den nye single – den tilbagelænede R&B-banger, ’Ovenpaa’ – er det Thor Farlovs tur til at byde velkommen til en ny dreng i klassen, nemlig det 22-årige rap-fænomen, MAS.  

Jeg opdagede MAS på Instagram og spurgte ham, om han var klar på en session. I studiet, fandt vi hurtigt ud af, vi havde et sindssygt godt work flow og samarbejde – og vi har faktisk arbejdet sammen på hinandens ting lige siden. Det blev til et stærkt venskab og det er ikke sidste gang, I ser et samarbejde mellem ham og mig,” fortæller Thor Farlov. 

Også MAS er begejstret for samarbejdet og fortæller: ”Thor er en flabet, men også en enormt kærlig energibombe, der får nogle nye facetter af indadvendte mig bragt frem. Og så er det bare altid en kæmpe vibe, når vi er i studiet sammen”. 

Som så mange før ham, skabte MAS sine egne beats og lagde et utal af sange på Soundcloud. Men han fandt hurtigt ud af, han havde en historie at fortælle. Han er en upoleret tekstforfatter der ufiltreret folder sine følelser ud på tunge rap bars konstant vekslende med blide kompositioner og stærke melodier – noget bl.a. GAFFA har fremhævet. Nu er han signet på Def Jam Records. 

’Ovenpaa’ er årets anden udgivelse fra Thor Farlov og følger op på sommersinglen, ’Kompromis’, som også er skrevet i samarbejde med MAS – og som Farlov selv nævnte, er der meget mere på vej…