Rasmus Seebach

Traditionen tro: Rasmus Seebach spiller to Familiekoncerter i 2020

Del:

Rasmus Seebach har netop udgivet sit jubilæumsalbum “Tak for turen” der markerer utrolige 10 år på den danske musikscene. Med singlerne ‘Engel’, ‘ Lidt i Fem’ og ‘Natteravn’, blev Rasmus Seebach i 2009 hurtigt en af landets mest populære kunstnere – en position som han for alvor cementerede I 2011 med albummet ‘Mer’ End Kærlighed’, der solgte 42.000 eksemplarer på blot én uge, og gjorde ham til den hurtigst sælgende kunstner i Danmark nogensinde. Siden er det kun gået en vej og Rasmus har netop passeret svimlende 1 million solgte eksemplarer af sine udgivelser. Med andre ord, er Rasmus Seebach en af de mest elskede og succesfulde artister i dansk musikhistorie, men for Rasmus kan successen hverken måles i priser eller salgstal – den ægte magi skabes nemlig til koncerterne sammen med hans fans:

“For mig er det den ultimative forløsning at komme ud og spille live. Det at komme ud og se sangene leve, opleve publikums reaktion og høre dem synge med, er enormt overvældende. Men det er heller ikke noget, jeg tager for givet. Hver eneste gang jeg går på scenen, insisterer jeg på at gøre mit absolut bedste for at levere den ultimative koncertoplevelse til alle dem, der har valgt at bruge sin tid sammen med mig.”

Til sommer spiller Rasmus to af de særlige Familiekoncerter i henholdsvis København og Aarhus, hvor en magisk dag med familien er i fokus. Så tag din familie i hånden, store som små, og kom og vær med til en fantastisk dag med musik, leg og solskin!

Læs mere om Rasmus Seebach her