fbpx
Scarlet Pleasure

TAG MED SCARLET PLEASURE TIL ’POMPEII’

Del:
Scarlet Pleasure sprudler med apokalyptisk dommedagspop og sender en musikalsk energiudladning ud i foråret på singlen, ’POMPEII’! Skru op, fest og grib nuet – for hvem ved, om vi er her i morgen… ’POMPEII’ er ude i dag, fredag den 31. marts.

Der er en apokalyptisk dommedagsdysterhed over det der skete i Pompeii – over festen, mens jorden går under. Den næsten 2000 år gamle historie inspirerede os på flere plan ud fra en menneskelig og stærk grib nuet-mentalitet, som rent musikalsk, og i en tid hvor ”everything is a remix”, fik os til at søge væk fra det traditionelle og ind i en fælles energi af alt der kunne stimulere, udfordre og inspirere os.”
 
Sådan fortæller Scarlet Pleasure om deres nye single, ’POMPEII’. Bandets grundstamme – guitar, bas og trommer – får medrivende modspil på en futuristisk produktion fra Scarlet Pleasure, der, som en vulkan i udbrud, ulmer og eksploderer.
 
Pompeii er en sand, men tragisk fortælling om skæbnens ironi. Om en italiensk havneby og et folk der, den ene dag, festede og hyldede ildguden Vulcanus, for, den næste, at blive begravet levende for foden af byens bjerg, Vesuv – en altødelæggende vulkan – i et inferno af eksplosioner af skoldhed, flydende lava.
 
’POMPEII’ er første nye single fra Scarlet Pleasure i 2023. Bandet er i fuld gang med indspilningerne til deres nye album, og ’POMPEII’ må siges, at sprudle af den utilregnelige nerve som synes nærværende hver gang Emil Goll, bassist Alexander Malone og trommeslager Joachim Dencker går i øvelokalet, studiet og udgiver musik.
 
Gennem snart 10 år, har Scarlet Pleasure, gang på gang, taget landet med storm med sangene fra et imponerende hit-katalog der byder på ’Windy’, ’Under the Palm Trees’, ’HEAT’, ’Deja Vu’, ’24/7’ og ’Somebody Else’ – bare for at nævne nogle stykker. ’What A Life’ fra Thomas Vinterbergs OSCAR-vinder, ’Druk’, har desuden ført bandet på udlandseventyr med udsolgte koncerter rundtom i Europa, mens Scarlet Pleasure betegnes som et af de største og mest populære live-acts, vi har herhjemme.