Scarlet Pleasure

Scarlet Pleasure debuterer på ny

Del:
’SPACE’ er lyden af en ny æra for et af landets største popbands! Den højenergiske pop-eksplosion er ude 17. juni og følges op, både af et nyt Scarlet Pleasure-album og Europa-tour i efteråret 2022.

Når Scarlet Pleasure indtager landets allerstørste festivalscener denne sommer, er det med lyden af de sange, der har gjort dem til et folkeligt symbol på fest, fællesskab, frigørelse og ungdom. Sange, der har plantet sig i underbevidstheden, når de har reddet den ene sommer-radiobølge efter den anden og skabt en hitparade, der sender impulser til det syngende pophjerte og rytmen i kroppen med ’Windy’, ’HEAT’, ’Deja Vu’, ’What A Life’ og alle de andre.

Scarlet Pleasure lyder som Scarlet Pleasure! Og måske er det en floskel, men faktum er, at det, siden debuten i 2014, har været bandets styrke – at de er tre musikere med hver sine egenskaber og karakter, der skaber en enhed, som gang på gang eksperimenterer og udfordrer den velkendte popformel. Det gør Scarlet Pleasure igen på den nye single, ’SPACE’.

Med en forfriskende lyd, der samtidig trækker tråde tilbage til rødderne og teenageårene i øvelokalet på Rudolf Steinerskolen i Gentofte, udfordrer Scarlet Pleasure tidens tendenser på en single, der spacer ud og sprudler af energi og overskud.  

”Vi er i gang med at færdiggøre et nyt album, som tager udgangspunkt i vores instrumenter bas, trommer og guitar. Vi skriver sangene i øvelokalet og indspiller dem derefter i et studie sammen. Processen har aldrig været sjovere og mere intuitiv end den er lige nu, og det er ’SPACE’ bl.a. et produkt af. Følelsen af at tage vores live-energi med i vores studieproces og ærligheden fra hvordan, vi lyder på vores instrumenter. En ny retning der nærmest føles som at debutere igen,” fortæller forsanger Emil Goll.

Scarlet Pleasure blomstrede gennem pandemien – både med udgivelsen af albummet, ’Garden’, og det musikalske punktum i den ikoniske slutscene i Thomas Vinterbergs Oscar-vinder, ’Druk’. Trods globale nedlukninger, formåede Scarlet Pleasure faktisk, at bevæge sig langt udover landets grænser. Og dette forår blev den internationale succes cementeret, da trioen turnérede for udsolgte huse i Skandinavien, mens Goll & co., senere på året, tilmed kan drage på deres første Europa-tour.

Herhjemme har publikum allerede oplevet Scarlet Pleasure til Fredagsrock i Tivoli, på Jelling og Northside Festival, mens Musik i Lejet, Nibe Festival, Tinderbox, Smukfest og mange andre festivaler kan glæde sig til, at drengene kigger forbi.