rune rask

Rune Rask annoncerer debutkoncert på Refshaleøen

Del:
I fredags single-debuterede han – og i dag annoncerer Rune Rask debutkoncert! Den danske superproducer gæster det nye københavnske venue, Stagebox, som samtidig er Stagebox’s officielle åbningskoncert. 

Han er én af ​​Danmarks mest etablerede, respekterede og prisvindende producere. Og så er han ikke mindst hjernen og hjertet bag de musikalske genialiteter der danner rammerne for et af Danmarks største Hip Hop acts nogensinde, Suspekt.

Men i fredags kunne Rune Rask løfte sløret for sin første udgivelse – nogensinde – i eget navn. ’Egyptian Chef’ er forsmagen på et kommende konceptalbum, som er båret frem af lysten til at invitere lytteren med indenfor i et dragende, fantasifyldt og instrumentalt lydunivers, hvor der, vigtigst af alt, også er gjort plads til modtageren.

Mit ønske er at inspirere mennesker ved hjælp af musik og lyde. Jeg har bogstaveligt talt lige overdraget dig nøglen til det, der er indeni mit hoved. Jeg hører dem hele tiden. Lyde.

Debutkoncert på Stagebox

B&W’s historiske panelværksted på Refshalevej 189 i København, er blevet transformeret til et luksuriøst, industrielt spillested – et supervenue, hvor selve lydoplevelsen har været hovedfokus i hele byggeprocessen. Derfor må disse rammer siges at være oplagte for en artist som Rune Rask, for hvem netop respekten for den rigtigt gode lyd er essensen af hans legacy – og for den nye musik, han har på vej. Udover Rune selv, vil Albert (Benal), Olle Haggberg og Anders Dixen også være at finde på scenen, mens Emil Lange spiller op til efterfest.

Billetterne til Rune Rask Feat. Albert, Olle Häggberg og Anders Dixen i Stagebox går i salg torsdag den 23. september på musik.dk

Kommende koncerter

Indlæser...