fbpx

Suspekt

Da Danmark blev Suspekt, skete der noget i det danske musikland. Når Suspekt går på scenen, er det altid med en agenda om at overraske, overgå og oversvømme publikum med deres intelligente lydbillede og liderlige tilstedeværelse.

Koncerter 2024/2025

Indlæser...

Vi fandt ingen koncerter for Suspekt i 2024/2025.

 • Suspekt udgav februar 2020 Sindssyge Ting. Deres syvende og bedste studiealbum til dato. Et album indeholdende de dominerende singler Vil Du Med….’ft. Tessa og Gonzo, hvoraf sidstnævnte vandt en pris for ’Årets Hit’ ved Zulu Awards 2020, samt at trioen endnu engang sikrede sig prisen for ’Årets Danske Gruppe’ da Danish Music Awards 2020 blev afholdt.

  Men det er også et album, som endnu ikke har fået et liv på scenen, hvorfor ønsket om altid at give publikum i Bøgeskoven en oplevelse af ekstase og intensitet blot står endnu stærkere i år og selvsagt vil kulminere i et overflødighedshorn af energi og kærlighed mellem tilskuer og Suspekt.

  På scenen er der, hvad GAFFA tidligere har kaldt, respekt til Suspekt og respekt fra Suspekt. Temperaturen kommer hurtigt op, når Suspekt leverer topenergi og vilde sceneshows, som sætter sig i mindekartoteket og udfolder en vanvidsfest af dimensioner. Romerlys, flammekastere, gasblus – og måske en sort Mercedes Benz med et v-cylinderlignende fadølsanlæg som motor. Det er blot et udsnit af den velovervejede lir, som komplimenterer deres hårdtslående energi. Deres lydbillede er intelligent og knivskarpt. Deres lyrik er kontant – og beskidt. Trioen med de selvudnævnte proletarer fra Albertslund har med andre ord et fast greb om roden på det danske musiklandskab.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Suspekt.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Suspekt hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Suspekt

Send os en uforpligtende forespørgsel på Suspekt og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Suspekt hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Suspekt
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Suspekt.