fbpx
Rebebe

REBEBE KLAR MED NY EP OG SINGLE!

Del:
‘Deserving’ er ude 9. juni! Det blot 20-årige alternative pop talent er klar med fem nye uforudsigelige sange og singlen, ’Tissue’, der med selvkritisk optimisme og balstyriske klavertoner sender en slush ice-farvet udstrakt tunge til privilegieblindhed ud i sommeren.

Det er blot et halvt år siden, 20-årige Rebebe EP-debuterede med ‘What Are You Into’. Over fem sange, der ubekymret mixede konsolspilslyde med vrængende guitar, balstyrisk klaver og smukke sfæriske flader, stod Rebebe frem som et lysende talent på den alternative danske pophimmel med sin stemme, nærmest provokerende fuld af nærvær, insisterende og hektisk levende, mens hendes tekster er grebet ud af virkeligheden og iscenesat gennem sårbarhed, aggression, angst og kulsort humor.
 
Nu er Rebebe igen klar til at overraske og forføre på sin nye EP, ’Deserving’, som udfolder endnu fem uforudsigelige tracks og historier i spændingsfeltet mellem uro, komfort, kynisme, glæde og stolthed.
 
”Sangene har det til fælles, at de enten er en kritik af mig selv eller ting, jeg har set ske, men fortalt og fortolket på en optimistisk måde. Verden hyler, men håb er essentielt,” fortæller Rebebe og fortsætter:
 
”Selve lyden slentrer rationelt afsted. Der er skåret ret meget fedt af, så på mange måder lyder den mere enkel og tålmodig. Mere klarsynet. For mig har 2023 været meget introspektivt – som et dvale-år, der først vil begynde at blomstre nu.”
 
Den klaver-drevne lead-single, ’Tissue’, er en slush ice-farvet, udstrakt tunge til privilegieblindhed og følger altså op på ’DVDs’ og ’Prozac’ der begge opnåede solid dansk radio omtale og international eksponering. Soundvenue fremhævede desuden Rebebe tidligere i år på deres klassiske Breakin’ Sound-liste for 2023.
 
’Deserving’ er skrevet og indspillet af Rebebe i tæt samarbejde med co-producer, Villads Øster, fra det internationalt anerkendte danske indie-band, Liss.

Rebebe kan desuden opleves live på VEGAs Ideal Bar i København den 4. oktober.