fbpx

Rebebe

Det danske alt-pop talent, Rebebe, udgav i 2022 sin debut EP, ’What Are You Into’.Udgivelsen fulgte op på to forudgående singler og stadfæstede endnu engang hendes særlige talent, som allerede har skabt opmærksomhed omkring den unge kunstner, både i Danmark og på den internationale scene.

 • Det står klart fra første syn af coveret til ep’en, at her er en artist, som kræver din opmærksomhed. Med en simpel streg prydes den ellers matte og gule baggrundsfarve af en selv-stimulerende illustration – tegnet af Rebebe selv.

  Stemmen bider sig fast fra første strofe fra den blot 20-årige artist. Den er nærmest provokerende fuld af nærvær, insisterende og hektisk levende med sine uventede intonationer, konstant skiftende mellem selvsikker power og angstfuld vibrato. Det lyder måske skizofrent, men Rebebe er på mange måder en enestående sangerinde og artist. Med tekster grebet ud af virkeligheden, sætter Rebebe ord på sit eget liv, alt der falder hende ind, det hun ser, møder og observerer på debut EP’en.

  Det er musik uden filter, censur og andre ellers algoritme-venlige begrænsninger. Følelser, som er tynget af sorger på den ene side og kritik af vores forfængelige natur på den anden – og følelser, som fortjener at blive sunget præcis som de er skrevet.

  Selv forklarer Rebebe, i forhold til det fængslende afslutningsnummer, ’Want Out’, hvordan der er flere elementer i en følelse: ”Sangen handler delvist om at væmme sig ved sin krop og om væmmelsen ved sin egen tankegang omkring sin krop, seksualitet og fertilitet”.

  Titlen på EP’en er skrevet uden spørgsmålstegn, hvilket får én til at tænke på hvorvidt EP’en er leveret med en selvsikkerhed om at ’What Are You Into’ ikke er et spørgsmål, men nærmere en konstatering.

  Sidstnævnte ville give fint mening da hun allerede med sin seneste single, ’Prozac’, fik opmærksomhed fra flere internationale musikblogs. Eksempelvis skrev et af de større Berlin baserede magasiner, Fizzy Mag, at man med en titel som ’Prozac’ stiller spørgsmål – og de spørgsmål bliver besvaret med balance og beslutsomhed igennem sangen.

  EP’en ’What Are You Into’ er skrevet af Rebebe og ligesom de forudgående singler produceret af Villads Øster fra det anerkendte indie-popband, Liss.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Rebebe

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Rebebe hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Rebebe

Send os en uforpligtende forespørgsel på Rebebe og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Rebebe hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Rebebe
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Rebebe.