Poul Krebs

Poul Krebs fejrer 25 album med 25 koncerter

Del:
I begyndelsen af 2023 slår Poul Krebs dørene op til landets smukkeste koncertsale og inviterer publikum inden for til en helt særlig koncertoplevelse med numre fra alle sine 25 album.

Efter en magisk sommer med et triumftog af festivalkoncerter og en sangskriver og et band i absolut topform – retter Poul Krebs og band nu fokus mod de smukkeste teater- og koncertsale rundt om i landet. I foråret 2023 tager Krebs og band på landsdækkende turné med hele bagkataloget i bagagen.

Det bliver en festlig fejring af en unik karriere – imponerende 25 album på 45 år i den danske musikbranche:

”Man skal huske at fejre det der er værd at fejre Og 25 album er da i den grad værd at fejre. Vi vil spille en ny type koncerter – en tidsrejse med en sang fra hvert album helt tilbage fra den spæde start og til det sidste nye skud på stammen “Sange til natten” Og så kan vi kun drømme om at I kan huske hvor I var og med hvem I hørte de sange første gang. Og at I selvfølgelig lige som os bagefter vil sige: “Det nyeste var nu det bedste… ”” fortæller Poul Krebs om den kommende tour.

Der er således lagt op til en helt særlig oplevelse med 25 sange, der tager os med på en tidsrejse 40 år tilbage til de første og mere ukendte album – over mange af de klassikere vi alle kender og synger med på, og frem til det seneste album “Sange til natten” fra 2022.

”Sange til natten” opstod ud fra mantraet, at ”vi skulle søge de steder hen, hvor vi aldrig havde været før”. Albummet søgte mod mørket, men også mod lyset og dagen i morgen. Med sit band og med dygtige gæster som Peter Sommer og Søs Fenger, viste sangeren og sangskriveren, som har givet os klassikere på stribe, helt nye sider af sig selv.

Poul Krebs valgte i sommeren 2022 som bekendt at give festivalstafetten videre til en ny generation. Men heldigvis er han alt andet end færdig med at give koncerter for sån’ nogen som os, der elsker og synger med på hans musik. Og dem er vi mange af.

Billetter i salg i morgen kl. 10. på bill.et/poulkrebs