Scarlet Pleasure

Hør Scarlet Pleasure alternative version af singlen ‘What A Life’

Del:

Da Scarlet Pleasure sendte deres første nye single på gaden, siden sidste års hit ’Let Go’, fortalte bandet, at det de selv elskede ved ’What A Life’ var det nye musikalske fundament, som sangen havde skabt for dem i studiet. Dét, at ’What A Life’ kunne stå alene spillet bare på en guitar, men at man samtidig kunne tilføre alt fra ska til house rytmer – og alligevel ville det lyde som ’What A Life’ – banede vejen for flere nye sange.

Den tese udfordrer drengene nu selv i alternativ live-version, hvor en gammel trommemaskine, guitarsamples og en klassisk Höfner-bas udgør den musikalske stamme, mens Emil Goll naturligvis leverer den yderst fængende melodi.

Det er efterhånden fem år siden, at Scarlet Pleasure singledebuterede med ’Windy’. Siden er det blevet til hitsingler, Guld- og Platinplader og store radiohits på stribe for det unge trekløver, der med prisen som Årets Danske Gruppe ved DMA 2017, for alvor brændte igennem på den store scene. Scarlet Pleasure er allerede præsenteret blandt årets hovednavnene på Smukfest og Roskilde Festival.