fbpx
Noah Carter

Noah Carter annoncerer længeventet tour

Del:
Den mytiske B.O.C-rapper annoncerer turné ovenpå sucessudgivelserne ’winwin’, ’Ousside’ og featuren ’Alt Det’ med Thor Farlov. Måske et kommende dansksproget album også ligger forude. Det blev allerede et stort emne i 2023, hvor Noah, på både Instagram og TikTok, teasede for danske bars.

Noah Carter stormede frem som et af dansk musiks store håb i 2016. Dengang på engelsk. Her blev det til flere landeplager, hvor særligt “Do You” og “Come Alive” blev store hits. Succesen mundede ud i udsolgte koncerter, herunder en legendarisk og fuldstændigt over-crowded koncert på Roskilde Festivals Countdown-scene i debutåret. Noah blev desuden nomineret til flere priser og opnåede opmærksomhed og radio support fra udlandet.

Siden Noahs tredje album har der været larmende stilhed udadtil. Ikke at forveksle med at han ikke har indspillet ny musik. Musik er der lavet masser af. Endda også på dansk, hvilket har været et emne blandt fans i mange år. 

For mens B.O.C-rapperen har set sine bedste venner, Gilli, Kesi, Benny Jamz, Hans Philip m.fl. lave musik og spille koncerter sammen, stod Noah alene på scenen uden at dele den med barndomsvennerne – af den simple årsag, at de ikke lavede musik på samme sprog. Barndomsvennerne og nu musik-kollegerne har pushet Noah for at lave et dansk album, fordi de ved at han også mestrer netop det.

Når Noah til efteråret drager på turné, lægger han vejen forbi de fire største byer.

Billetter i salg på bill.et/noahcarter

Kommende koncerter

Indlæser...