”No one knows this, except my inner circle, but it’s time you know”

Del:


Alexander Oscar har haft alt andet end et stille 2020, hvor han udgav tre singler, optrådte på Operaens tag, blev indstillet til 4 Gaffa-priser og vandt årets nye danske navn til Club Awards. Med sin nyeste single, “January”, fortsætter han ind i 2021 med samme stil og foregriber foråret 2021 med en koncert på Hotel Cecil.
En profil som kommer til sin ret i foråret, hvor Hotel Cecil slår dørene op for en eksklusiv koncertoplevelse. Med sin antydning af art deco har Hotel Cecil en helt særlig atmosfære, som forstærkes af Gatsby-lignende tapet og eksklusivt interiør. Rammerne er sat for en enestående aften, hvor Alexander disker op med både bagkatalogets perler og nye sange.

Med mere end 100 millioner streams på Spotify og adskillige singler i top 10 på den danske airplaychart, har Alexander Oscar markeret sig som en af morgendagens mest lovende artister. Efter et bragende gennembrud med singlen ‘Number’ har Alexander både nationale og internationale øjne rettet mod sig. Ikke blot for sine evner i et studie, men også som en solid liveartist, der er på vej mod de helt store scener.

Oplev Alexander Oscar med hans imponerende vokal, æstetisk sans og et internationalt format når man besøger Hotel Cecil d. 15. maj 2021. Find dine billetter her: bill.et/alexanderoscar