Nicklas Sahl

Nicklas Sahl vender tilbage til livescenen i 2022

Del:
For første gang, siden efteråret 2020, kan Nicklas Sahl endelig løfte sløret for fire koncerter til maj – og med en spritny femstjernet live-anmeldelse i bagagen. Billetterne går i salg torsdag den 21. oktober!

Det kan godt være, at han skriver indad skuende tekster, men siden debuten i 2018, er hans sange braget ud i danskernes øregange og hjerter! Nicklas Sahl er et af de største gennembrud på den danske musikscene i mange år – et sjældent set og, ikke mindst, hørt talent, der med meloditække som få, en stemme ud over det sædvanlige og hits på stribe har slået sit navn fast på rekordtid.

Og nu kan de danske koncertgængere godt begynde, at glæde sig til maj måned 2022, hvor Nicklas Sahl – for første gang siden efteråret 2020 – igen tager på tour, når han gæster landets fire største byer!

Senest har man kunne opleve den 24-årige sanger og guitarist på årets SPOT Festival i september måned. Store Sal i Musikhuset i Aarhus var fyldt til bristepunktet med publikum, mens GAFFA sendte hele fem funklende stjerner efter showcase-koncerten under overskriften:

”En magtdemonstration i moderne popmusik!”

Det kommer nok efterhånden ikke bag på nogen, at Nicklas Sahl forstår sig på netop moderne popmusik. Selvom, at det blot er tre år siden, den unge sangskriver fra Hadsten debuterede, kan Nicklas Sahl skrive kæmpehits som ’Four Walls’, ’Planets’ og ’New Eyes’ på sit CV der også tæller ’Planets’-EP’en fra 2019 og debutalbummet, ’Unsolvable’, som udkom sidste år.

Den nye single, ’Stand Out Be Special’, er seneste skud på stammen og er allerede på vej ud i efteråret og ind i 2022, hvor Nicklas Sahl altså vender tilbage til de danske spillesteder med endnu mere ny musik og velkendte pophits.

Billetter i salg via bill.et/nicklassahl

Kommende koncerter

Indlæser...