mina okabe

Mina Okabe annoncerer debutkoncert til efteråret i VEGA

Del:
Som bølgerne fra en azurblå middelhavslagune skyller Mina Okabes stemme, mild og forfriskende, ind over det lunefulde danske forår.

Man kan nærmest sige, der er en tiltrængt varme i den blot 20-årige sangerindes sangskrivning – en længsel efter noget bedre – mens teksterne, på modsat vis, bevæger sig i et fortvivlet, bittersødt og hudløst ærligt ungdomsunivers.   

Hvordan disse modsætninger mødes og skaber fortællingen om et af de mest interessante nye håb på den danske musikscene i 2021, kan man høre på Mina Okabes helt nye single, ’Walk Away’, som er ude nu. Mina fortæller:  

“Walk Away handler om et forhold, som jeg ikke var sikker på, jeg ville fortsætte, men hver gang jeg besluttede mig for at stoppe, så gjorde han noget, der fik mig til at ændre mening. Det er ikke så let for mig at fortælle om sådanne situationer eller følelser i det hele taget. Det er meget lettere for mig at skrive sange og synge om hvad jeg tænker og føler. På den måde bruger jeg min musik til at udtrykke mig.”  

Mina Okabe er født og opvokset i London, men har i løbet af sit relativt korte liv allerede boet i flere forskellige storbyer som New York og Manila og ganske enkelt levet med hele verden som sin legeplads og inspirationskilde til sin musik. Og måske netop derfor lyder Mina Okabe som alt andet end den kolde mørke tid, vi lever i lige nu. 

Soundvenue var blandt de første til at spotte det unge talent, da Mina Okabe debuterede med den drømmende debutsingle, ’I’m Done’, tilbage i oktober måned 2020. Singlen, som Mina skrev på sit værelse, hvor de fleste af hendes sange bliver til, strøg ind på P3 Listen og blev siden P3s Uundgåelige og flere toneangivende internationale medier har spået den dansk-japanske sangerinde som ”One to Watch” i det nye år. Og med ’Walk Away’ er Mina Okabe klar til at gå forventningerne i møde. 

Til efteråret kan Mina opleves live for første gang nogensinde, når hun spiller sin debutkoncert på Lille Vega i København den 13. november. Billetterne kan købes på https://bill.et/MinaOkabe

Kommende koncerter

Indlæser...

Vi fandt ingen resultater for "".