maximillian

Maximillian skruer op for poppen på ’Love Like This’

Del:
Han har ligget #1 i udlandet, arbejdet sammen med den norske popprinsesse, Astrid S, og er lige nu blandt de fem mest streamede kunstnere herhjemme! Maximillian er på vej mod toppen.

Det er ikke hver dag, at en dansk musiker slår mega-stjerner som Billie Eilish og Justin Bieber af pinden på hitlisterne ude i verden. Men det var lige netop hvad 22-årige Maximillian fra Frederiksberg gjorde, da han gik #1 med sin sang, ’Beautiful Scars’, på et af de største markeder i Asien. 

Nu er Maximillian tilbage med sin første nye single, siden den internationale genudgivelse af hans populære ’Still Alive’-EP sidste år. Og der er hverken skruet ned for poppen – eller de store armbevægelser – fra det danske popstjernehåb på ’Love Like This’: 

”Jeg havde bare lyst til at lave noget der var ”grand”! Og der skulle være fuld power på det hele; på følelserne, min vokal, på beat’et. Der var den der helt elektriske energi i studiet, og ’Love Like This’ kom bare til mig,” fortæller Maximillian om sin single, som blev indspillet for få uger siden.

’Love Like This’ bevæger sig i Maximillians velkendte hudløst ærlige tekstunivers – et nummer, som dealer med ulykkelig ungdomskærlighed, og om hvordan man bryder ud af den: ”Hvorfor give kærlighed, hvis du ikke får den tilbage? Hvorfor blive sammen, hvis forholdet tynger dig ned? Og hvorfor blive i troen på, at noget eller nogen ændrer sig, når du ved, at det gør det ikke? Der bliver sgu givet for mange second chances her i livet. Nogle gange er det bare bedre, at gå sin egen vej,” fortæller Maximillian.

Førstepladsen på Filippinerne, hvor ’Beautiful Scars’ gik triple-platin og tilmed blev det mest afspillede nummer på Youtube i 2020, har sendt Maximillian på kurs mod flere internationale bedrifter. Senest ringede den norske popstjerne, Astrid S, og fik danskeren med på genudgivelsen af mega-hittet, ’Hurts So Good’, og med mere end 100 millioner streams på Spotify er Maximillian på imponerende vis lige nu blandt de fem mest streamede danske navne på verdensplan – en liste, der også tæller Mø, Volbeat, Martin Jensen og Lukas Graham. 

Den danske sanger kunne opleves på Danmarksturné i efteråret 2020, og nu igen til sommer, når han indtager Store VEGA på Vesterbro i København fredag den 4. juni 2021. Billetterne er i salg nu.

Kommende koncerter

Indlæser...

Vi fandt ingen resultater for "".