Lukas Graham

Lukas Graham ude med ny single feat. Wiz Khalifa

Del:

Very excited this song is going to be out there for everyone to hear. This is definitely a major record for the whole world!”

Wiz Khalifa er ikke i tvivl: Han og Lukas Graham har lavet et hit! Den amerikanske verdensstjerne gæster danske Lukas Graham på sangen ’Where I’m From’ – et sprudlende samarbejde og et stort, fængende og medrivende nummer som er produceret af danske Hennedub (Kesi, Gilli m.fl.) og ingen ringere end Mustard, som bl.a. er kendt for sit arbejde med store navne som Tyga, 2 Chainz og Migos.

”Det er en sang, der handler om at huske på sine rødder uden at miste lysten til at flytte sig,” fortæller Lukas Forchhammer, som de seneste år har rejst verden rundt, men bor blot få hundrede meter fra hvor han i sin tid voksede op. Han fortsætter: ”Det at udvikle sig, er en nødvendig del af et lykkeligt liv. Det handler om, hvordan man opfatter livet og attituden man vælger at bringe ind i det. Nogle gange skal man vende op og ned på tingene – på det gode og det dårlige – for at udvikle sig. Det syn på livet har bragt mig selv og drengene til hvor vi er i dag, hvor vi arbejder med levende legender som Mustard og Wiz Khalifa. Jeg har det virkelig vildt over den sang, vi har lavet sammen, og jeg er super stolt over, at man kan mærke os alle sammen, og hvad vi hver især har lagt i ’Where I’m From’.”

’Where I’m From’ udkommer i en ganske særlig forbindelse, nemlig torsdag den 5. november, hvor  René Sascha Johannsens dokumentarfilm, ’7 Years of Lukas Graham’, har verdenspremiere. I første omgang er der tale om en dansk premiere, da premieren i udlandet først finder sted, når biograferne kan åbne op igen.

Den danske fotograf og instruktør har fulgt bandet Lukas Graham igennem de seneste 7 år og hans film går helt tæt på den karismatiske frontfigur. ’7 Years of Lukas Graham’ sætter fokus på dét at turde forfølge sine drømme – og er med bag kulissen, mens de går i opfyldelse for Lukas og bandet. Men filmen handler også om prisen ved berømmelse og ønsket om at være både en god far, at holde fast ved musikken og sine rødder, alt imens man tager hele verden med storm.

Wiz Khalifa tog første gang verden med storm i 2010 med singlen, ’Black and Yellow’ og er kendt for hits som ’Young, Wild & Free’ featuring Bruno Mars og Snoop Dogg og ’See You Again’ med Charlie Puth der, ligesom Lukas Grahams ’7 Years’, har rundet magiske 1 milliard streams på Spotify.

’Where I’m From’ med Wiz Khalifa er det tredje store internationale samarbejde fra Lukas Graham i år. Senest har han og countrystjernen, Lauren Alaina, hittet på de amerikanske country-hitlister med ’What Do You Think Of?’, mens ’Share That Love’ med rapperen, ’G-Eazy’, har rundet 20 millioner streams på Spotify og indtaget #1 på dansk radio.

Lukas Graham kan desuden opleves live ved to eksklusive danske shows på Refshaleøen i 2021. Billetter til ekstrakoncerten, 13. august, er nu i salg på Musik.dk