Lukas Graham - Royal Arena

Lukas Graham In The Round

Del:
Kom til en helt unik koncertoplevelse, når det danske verdensnavn kan opleves live fra 360°-scene på den legendariske Roskilde Dyrskueplads 20. august 2021.

Den danske live-sommer som vi kender den, er endnu engang aflyst og udskudt til 2022 grundet forsamlingsrestriktioner. Festivaler og store koncerter, hvor vi mødes i titusindvis, er derfor ikke en mulighed, og man må tænke kreativt for at musikken kan komme ud på scenerne i det danske sommerland. 

Det gør Lukas Graham, som nu kan løfte sløret for en unik og anderledes koncert hvor selve live-oplevelsen og det imponerende bagkatalog med store sange som ’Love Someone’, ’Mama Said’ og ’7 Years’ kommer helt i centrum – bogstaveligtalt.  

”Det har været en kæmpestor mavepuster for hele holdet, gang på gang, at skulle udskyde vores to store shows på Refshaleøen, som vi glæder os helt vildt til at skulle spille næste år. Vi må respektere vores fælles hverdag, som stadig præges af restriktioner og vi skal huske at passe på hinanden – men vi savner også i den grad at spille live, se publikum i øjnene og skabe fællesskab med musikken. Så der er blevet arbejdet benhårdt på at det skal ske, og vi har designet en helt særlig 360°-scene, som vi stiller op på Roskilde Festival-pladsen, hvor vi kan ses og synge sammen igen, mens vi venter på Refshaleøen,” fortæller forsanger Lukas Forchhammer.

Med opbygningen af en rund scene i midten, omkranset af fire opdelte sektioner med publikum – illustreret på den officielle plakat og artwork for koncerten – vil man altså endelig, trygt og sikkert, kunne komme helt tæt på og mærke musikken og energien fra et af landets absolut mest populære og storhittende livenavne.

Billetterne til ”Lukas Graham In The Round” går i salg mandag den 28. juni kl. 10 på musik.dk

Kommende koncerter

Indlæser...