lord siva

Lord Siva klar med eksklusive koncerter i 2022

Del:
Med tre dugfriske DMA-nomineringer, lyser den karismatiske hitmager atter op som en af de mest funklende, nye stjerner på den danske musikhimmel. Og nu, kan Lord Siva løfte sløret for karrierens største egne shows, når han rammer København og Aarhus til maj!

Og der er tale om to helt enestående muligheder for, at opleve Lord Siva live i det nye år! Koncerterne, på henholdsvis Store VEGA i København og Train i Aarhus, er nemlig de eneste to shows, den danske sanger har på plakaten. Og Lord Siva er allerede i fuld gang med forberedelserne:

”Det er mine to største egne shows til dato. Jeg har faktisk gået og arbejdet på de koncerter i et års tid. Nu er nyheden ude, og jeg glæder mig til endelig, at skulle forløse dem med mit band – og med publikum!”

I flere år, havde han charmeret sig ind på undergrunden i dansk musik – som alle andre artisters yndlingssanger og respekteret anmelder-darling. Og i 2019, fulgte Lord Sivas helt store gennembrud med udgivelsen af ’Paris’. Det underspillede monsterhit blev til i tæt samarbejde med produceren, Vera – et fælles projekt, som også kastede radio- og streaminghits som ’Room For Love’ og ’Party Angel’ af sig.

I 2020 vendte Lord Siva tilbage på dansk med det anmelderroste album, ’LYS’, der cementerede hans position herhjemme som en poetisk, fritsvævende melankoliker og gudsbenådet sangskriver. Samme sommer fulgte ’Solhverv’ – årets absolut største danske hit – som siden blev fulgt op af den Hennedub-producerede, ’Stjernerne’, der ligeledes hittede massivt på radio og som tilmed opnåede imponerende 8 måneder i Top-50 på Spotify!

Og det er også her, vi finder Lord Siva i 2021. Lige nu hitter han nemlig både med ’Sig Det’ og ’Push It To The Limit’ med Sivas, mens han er topnomineret og kan løbe med priserne Årets Danske Radiohit, Årets Danske Streaminghit og Årets Solist ved Danish Music Awards 2021.

Billetter kan købes via www.bill.et/lordsiva

Kommende koncerter

Indlæser...