Linde På Bjerget

Èn ting er sikkert; det bliver anarkistisk og uforudsigeligt – ligesom os, Linde og Bjerg

Del:
Der er lagt op til en stor farvestrålende patchwork-forestilling, når Danmarks nye sjove makkerpar, Sofie Linde og Rasmus Bjerg, tager på tour med deres varieté-show, som er en fantastisk buket af sketches, musik og dans.

De krydrer deres show med både kostumeskift og overraskelser, og i denne forestilling får publikum lov at opleve duoen, når de er allerbedst – nemlig når de selv har det sjovt:

”Det bliver ét show med smæk på. Et kludetæppe af skæve idéer og vandvittige indfald. Én ting er sikkert; det bliver anarkistisk og uforudsigeligt – ligesom os, Linde og Bjerg,” fortæller Rasmus Bjerg.

”Vi deler ret meget den samme form for humor, og det vil man sikkert også kunne mærke på scenen. Vi skal give folk en kærlig humoristisk lussing, så de går derfra helt elektriske, men uden helt at vide, hvad der egentlig har ramt dem. Fri leg i vanvidsbuffeten!” fortæller Sofie Linde.

Sofie Linde er autodidakt TV-vært og forfatter. Mange kender hende som den fantastiske vært for underholdningsprogrammet X Factor, hvor hun i år er vært for syvende år i træk. Derudover har hun været vært på en lang række programmer på DR – herunder hendes eget talkshow, og er også i 2018 sprunget ud som forfatter med bogen Fårking Gravid – En fremmed flytter ind, der handler om hendes graviditet med datteren Trine.

Rasmus Bjerg er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole og har haft stor succes både på teatret, på TV og i film. Mange vil huske Rasmus for sin eminente portrættering af John Mogensen i spillefilmen Så Længe Jeg Lever fra 2018. Han har desuden medvirket i filmene Kollision, Lykke-Per og Alle for en filmene og mange, mange andre. Derudover har han stablet to anmelderrose soloshows på benene: Rasmus Bjerg Solo i 2015 og Vel-bjerget i 2018. Han er også særligt husket for sin rolle i DR satireserierne Wulffmorgenthaler og Dolph & Wulf og TV-serien Mr. Poxycat & co. I 2022 får filmen Vildmænd premiere, hvor Rasmus Bjerg spiller hovedrollen.

Sofie Linde og Rasmus Bjerg startede deres samarbejde med verieté-showet LINDE PÅ BJERGET på teatret Aveny-T i København i starten af 2020. Meget er sket siden sidst, og nu er duoen klar til at tage showet ud på landevejene i foråret 2022.


Køb billet via linket bill.et/lindepaabjerget

Kommende koncerter

Indlæser...