Rasmus Bjerg

Rasmus Bjerg bevæger sig fra kulsort humor og et karikeret repertoire til ekstravagant skuespil og bundærlig hjertevarme. Hans kreativitet rækker langt og spænder bredt – og han placerer sig velfortjent som en af vor tids største entertainere.

Koncerter 2022/2023

Indlæser...

Vi fandt ingen koncerter for Rasmus Bjerg i 2022/2023.

  • Du kender ham i rollen som Bimmer i både Wulffmorgenthaler og Dolph & Wulff. Den småperverse levemand, som kun har sig selv og varme himmelstrøg i tankerne. Du kender ham som den komplet legendariske Mr. Poxycat. Den infantile ildsjæl, som med stor selvtillid forsøger at bryde igennem som professionel tryllekunstner. Du kender ham også i rollen som dansktoppens ukronede konge, John Mogensen, i Ole Bornedals biografiske drama ’Så længe jeg lever’. Her går en hjerteskærende evighedsbrandert hånd i hånd med kærligheden til musikken, familien og livet. En filmatisering som senere blev til showet ’JOHN’, hvor Rasmus Bjerg kan opleves live i rollen som den folkekære John Mogensen. En ulmende kombination mellem en livekoncert, et teaterstykke og et spektakulært visuelt show, designet til at indhylle publikum i en folkelig og festlig stemning. Derudover slår Rasmus sine folder som konferencier, vært, moderator og facilitator. Rasmus er godt og grundigt indblandet i den danske satire- og underholdningsbranche, og han forstår uslukkeligt at holde sit publikum i skak.

    Det er ikke så fint og fornemt, når Rasmus Bjerg indtager et spotlight. Til gengæld er det en hyldest til ærligheden, kærligheden, det uskønne og ikke mindst humoren.

    United Stage – Officielt bookingbureau for Rasmus Bjerg.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 22 71 65 36, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Rasmus Bjerg hos United Stage ved at ringe til os på +45 22 71 65 36 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Rasmus Bjerg

Send os en uforpligtende forespørgsel på Rasmus Bjerg og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Rasmus Bjerg hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Rasmus Bjerg
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Rasmus Bjerg.