Alex Vargas

Koncertaktuelle Alex Vargas er tilbage med første nye single i tre år

Del:
Gør dig klar til, at hoppe ombord på Alex Vargas’ BIG BIG MACHINE og tage med på en helt ny rejse, når han hylder kærligheden på ’Yougazer’ - et markant stilskifte fra en markant og elsket stemme i dansk musik!

Alex Vargas har stået ansigt til ansigt med tusindvis af mennesker, i den ene udsolgte koncertsal efter den anden, lige siden gennembruddet med ’Shackled Up’ i 2016. Alligevel, er det først nu, med udgivelsen af ’Yougazer’ – første nye single fra Vargas i mere end tre år og første udspil fra et kommende nyt album – at den karismatiske, danske sanger for alvor føler, at han vender blikket mod sit publikum.

”De seneste par år, har jeg haft lyst til at vende mig ud ad – synge med åbne arme og give plads til alle de flamboyante og grandiose sider af mig selv og min musik. Samtidig, har det skabt et behov for også, at skrive om det, på sin vis, super trivielle, men vigtige i mit liv her og nu,” fortæller Vargas.

Han er kendt, i både ind- og udland, for sin storladne inderlighed og elektronisk minimalisme – og derfor, må ’Yougazer’ siges at være et markant stilskifte i Alex Vargas’ virke som sangskriver, musiker og producer.

Lyrisk åbner sangen op med en farverig fortolkning af det at være nyforelsket. Og mens Vargas, på bunden af en tom slikskål, funderer over kærlighedens uransagelige veje, introduceres bandet, BIG BIG MACHINE, med en sprudlende optimisme, og musikalsk pomp og pragt, på den retrofuturistiske pophymne. Vargas fortæller:

”Det at have drengene med som fast besætning i studiet, har gjort mig mere observant og kreativt nysgerrig i min sangskrivning. ’BIG BIG MACHINE’, som er titlen på mit kommende album, er også synonym for en fællesfølelse, jeg, mere end nogensinde, ønsker at føre ud i livet – og det var ’Yougazer’, der viste vejen.”

Og netop fællesfølelsen fik det danske publikum at mærke, da Vargas gæstede hele 22 totalt udsolgte spillesteder tidligere på året. En imponerende bedrift af det altid populære og eftertragtede livenavn. Denne sommer, følges ’Yougazer’ desuden op med festivalkoncerter på bl.a. Northside, Tinderbox og Smukfest, mens der, til december, allerede er udsolgt i K.B. Hallen i København og ganske få billetter tilbage i Aarhus Congress Center med Alex Vargas og hans BIG BIG MACHINE.

Billetter kan findes på bill.et/alexvargas

’Yougazer’ er ude fredag den 3. juni

Kommende koncerter

Indlæser...