swan lee

Karmisk kærlighed på sprudlende ny Swan Lee single

Del:
Den danske rock-trio følger nu op på radiohittet, ’Heaven’, med det melankolsk fængende udspil, ’How Forgiveness Goes’. Den nye single er ude nu – bandets tredje album udkommer i næste måned!

I 00’erne blev Swan Lee et af landets mest elskede og betydningsfulde bands med klassikere som ’Tomorrow Never Dies’, ’I Don’t Mind’ og ’Love Will Keep You Warm’, som på en og samme tid formåede at tilføre et særegent drømmende udtryk til dansk rock og sætte sig fast i øregangene.

17 år senere, vendte Swan Lee endelig tilbage med singlen, ’Heaven’, Danmarksturné, nyt album på vej og ikke mindst en genfundet inspiration og nysgerrighed i hinandens væsner og musikalitet, som nu for alvor sendes ud i verden.

For alt imens at comeback-singlen, ’Heaven’, har indtaget dansk radio og flere koncerter på forårsturnéen allerede er udsolgt eller meldes om ”få billetter”, har Pernille Rosendahl, Emil Jørgensen og Jonas Struck færdiggjort Swan Lee’s tredje album. Det har fået titlen, ’The Garden’, og udkommer fredag den 3. februar – og det er altså herfra, vi nu får en spritny single.

’How Forgiveness Goes’ er en sang om karmisk kærlighed – om, at vi mennesker, kun har hinanden til låns, så længe vi passer på kærligheden. ’How Forgiveness Goes’ handler om stadiet, hvor mennesker, i et brud, giver slip på hinanden for, at kunne sætte hinanden fri på ny. Singlen er, ligesom det kommende album, produceret i samspil med Søren Buhl Lassen (Brimheim, moi caprice, Lucky Lo m.fl.)

Swan Lee bragede ind i danskernes hjerter med den anmelderroste albumdebut, ’Enter’, fra 2001, der vidnede om et nyt navn der turde drømme stort. Det selvbetitlede andet album gik direkte ind som nr. 1 på den danske hitliste i 2004, ligesom flere singler herfra. Selvom Swan Lee blot udgav to albums, står deres navn unægteligt skrevet som et af de mest elskede og betydningsfulde bands i 00’erne – og i dansk musikhistorie.

Billetter til forårsturnéen kan købes på bill.et/swanlee

Kommende koncerter

Indlæser...