Ida Laurberg

Ida Laurberg annoncerer tre live koncerter til januar!

Del:
Ida Laurberg optrådte i 2021 ved The Voice Awards med sine egne singler ”Personal Letters” og ”Feels So Loud” og i selskab med den danske hit-mager Tobias Rahim på deres duet ”Stimulanser”, hvor hun ved samme show vandt prisen for ”Bedste Nye Artist”. Hun har tourneret med helt store artister som Jada, Nicklas Sahl og Calby, og der er lagt i kakkelovnen for en spændende fremtid for Ida Laurberg med masser af ny musik på vej.

Ida Laurberg udgav i december 2023 sin første dansksprogede single ”Terrier”; om at være lav, og om at ’små hunde gør højest’. Ida har skrevet ”Terrier” i samarbejde med Andreas Odbjerg og hans faste kompagnon Daniel Thorup, og så er det produceret af Pitchshifters og Mads Dyrst. Ida fortæller om deres første session sammen:

“Andreas spurgte mig som noget af det første hvor høj jeg egentlig var, og vi blev hurtigt enige om, at det kunne være sjovt at skrive en sang, som handler om at være lav, og alt det som det indebærer.”

Selvom det var første gang Ida selv udgav en dansksproget single, er det ikke første gang hun synger på sproget. Ida har før sunget på dansk blandt andet til DR’s Fællessang med ”Du Det Dejligste”, og så har hun optrådt til støttekoncerten for Ukraine sidste år på Rådhuspladsen i København med hendes enormt rørende version af ”Stille Før Storm”. Ida har også et samarbejde med Red Barnet, hvor hendes musik spiller en central rolle i en kampagnerække omkring digital mobning.

Nu annoncerer Ida Laurberg tre live koncerter, som hun spiller i januar 2024. Du kan købe billetter til koncerterne her!