icekiid

ICEKIID annoncerer ErruDumEllaHvad Tour

Del:

Danmarks ukronede afrobeat-konge tænder op i de slukkede spillesteder med en landsdækkende turné i oktober.

Selvom navnet kan antyde det modsatte, stiger temperaturen altid et par grader, når lyden af ICEKIID flyder ud gennem højtalerne. Det kæmpe talent, der over de seneste år har opbygget en imponerende karriere, har lagt landet ned med sine tropiske rytmer og varme beats, der kan få selv den stiveste i crowden til at løsne op.  

Det så allerede lovende ud for den danske sanger, sangskriver og rapper med ghanesiske rødder, da han i 2016 slap sin debutsingle “Blondiner og Brunetter” efterfulgt af EP’en Afro Dansker fra samme år. Efter en række sveddryppende singler fulgte EP’en $TAMINA SZN i 2019, som banede vejen for et fuldstændig vanvittigt år 2020 for den fremadstormende kunstner. Med singlen “Errudumellahvad” leverede ICEKIID et af årets mest streamde numre, som desuden også landede ham en eftertragtet placering på soundtracket til FIFA21. I efteråret fulgte Kesi-samarbejdet 72 timer – en anmelderrost EP, hvis titel refererer til det antal timer, de kreative legekammerater brugte på at skrive og producere udgivelsen. Det var næsten selvsagt, at ICEKIID blev nomineret i kategorien ‘Årets Nye Navn’ til Danish Music Awards samme år.  

Nu tegner 2021 til at blive endnu et skelsættende år for ICEKIID. Vi skulle kun én måned ind i året, før der landede en nyhed om, at han bidrager til det originale soundtrack til Xees nye actionserie 2 Døgn, og for kun en uge siden udgav han den brandvarme nye single “No Wahala”. Med mere end 100 millioner streams i bagagen er ICEKIID derfor mere end klar til at bringe sine energiske live-shows rundt til de musikhungrende danske spillesteder. ErruDumEllaHvad Tour løber af stablen i oktober 2021 og bringer ICEKIID forbi landets fire største byer på følgende spillesteder: Skråen i Aalborg, Posten i Odense, Train i Aarhus og VEGA i København.  

Han er tidligere blevet kaldt Danmarks ukronede afrobeat-konge, og nu er han klar til at claime sin velfortjente trone, når han forlænger sommervarmen helt ind i oktober. 

Billetsalget starter mandag den 15. marts klokken 10.00 via bill.et/icekiid

Kommende koncerter

Indlæser...