hjalmer

Hjalmer er klar med nyt album

Del:
”Alt Blir Bedre” er titlen på Hjalmers nye album. Albummet kan beskrives som en slags livsrejse for Hjalmer, og handler om at finde sin vej fra mørket tilbage til lyset; at kæmpe sig fremad og se solen stå op igen.

Jeg har brugt 2 år på at finde ind til de her sange, og min mission var fra starten af, at skrælle lagene af. Det er et livsalbum, og et album, som viser hele mit hjerte og hele min sjæl. Alt i alt er det her album et monument over mit liv som det har været indtil nu. Jeg har oplevet meget godt og dårligt de sidste par år. Men jeg står her stadig, hel i hjertet og jeg trækker vejret hver dag. Jeg er kommet hertil og vejen foran mig ligger åben. De her sange fortæller om hele turen hertil, og jeg håber Danmark vil tage dem til sig, når de om lidt bliver deres, fortæller Hjalmer.

Albummet er, lige på nær singlen ”Kom Sommer”, som er produceret af Pitchshifters og Lasse Lyngbo, produceret af Rasmus Søegren og så er det for første gang Hjalmers trofaste band som har været med til at indspille alle sangene. Hjalmer har spillet mere end 300 koncerter med lige præcis det band, så lyden og venskabet de har skabt, bringer en enorm personlighed og dybde ind i albummet. Herudover er en stor del af numrene skrevet sammen med Nicklas Sahl og Pil på diverse sommerhusture og i løbet af sene nætter, de har delt over den seneste tid. Her har det handlet om når livet tager dig gode steder hen, og om når livet for alvor gør ondt, men vigtigst af alt; at det altid bliver bedre igen.

Hjalmer fremhæver selv et par af albummets spritnye sange her og forklarer:

På “Uanset” siger jeg tak til min mor for alt hun nogensinde har gjort. Hun har givet mig kærlighed og tryghed til mange liv. På “Fuld Af Ingenting”, som er en duet med fantastiske Pil, synger vi om at føle sig ensom selv når vi er omringet af venner og kærlighed. “Alt Blir Bedre”, som er skrevet i samarbejde med Nicklas Sahl, er en sang om at håbe på lysere dage, når alt er mørkt oppe i ens hoved, og er samtidig en sang om taknemmelighed til de mennesker der holder mig i hånden, når jeg går igennem de mørke tunneller i livet. På “Frit Fald” er en af mine største drømme gået i opfyldelse: Jeg har skrevet den sammen med min barndoms og ungdoms idol Tim Christensen, og jeg er uendeligt taknemmelig for, at han havde lyst til at være en del af den her plade og mit univers. 13-årige mig ville ikke tro sine egne ører. Vi har sammen lavet en af mine personlige yndlingssange i hele min karriere. Tim spiller endda både guitar og synger kor på sangen.

Hjalmer er lige nu i fuld gang med at drage hele landet rundt på sin sommer-tour, hvor han spiller på adskillige festivaller heriblandt på Tinderbox, Smukfest og til Fredagsrock i Tivoli.

Hør det her hjalmer.lnk.to/AltBlirBedre