Hans Philip

Hans Philip følger op på dobbelt-album med koncerter

Del:
’A&B’ udkom i fredags – til foråret gæster Hans Philip landets fire største byer.

Da Hans Philip udgav sin debut, ’Forevigt’, i 2019 blev det anmelderroste album fulgt op af en koncertrække, som gik udsolgt på rekordtid. I fredags kom det nye dobbelt-album, ’A&B’, på gaden og ”traditionen tro”, er Hans Philip igen klar til at gå på scenen med sin musik.

Det sker til april, hvor landets fire største byer får besøg af Hans Philip og hans band. Billetsalget starter officielt torsdag den 6. oktober kl. 10 via bill.et/hansphilip

Med sin drømmende og maleriske R&B, har Hans Philip skabt fængslende koncerter lige siden han første gang spillede egne sange live. Og ligesom den ekstremt anmelderroste albumdebut, der har kastet både Platin og fire Guld-streamede singler af sig, har Hans Philip høstet 5-stjernede liveanmeldelser fra både GAFFA og Soundvenue, mens alle egne koncerter, gang på gang, er gået udsolgt.

Udover udgivelsen af ’A&B’, kan man varme op til koncerterne og fordybe sig i den unikke Spotify-session, som Hans Philip og hans band har indspillet på en ødegård på Falster. Det er første gang nogensinde, at den globale streamingtjeneste har premiere på en live-session som denne.

Billetter i salg på torsdag kl. 10. Find billetter på bill.et/hansphilip

Kommende koncerter

Indlæser...