Gorgeous

Gorgeous udgiver ‘Nothing Was Perfect’

Del:
Duoen Gorgeous følger op på ’Divine’ og ’Coyote’, med nummeret ’Nothing Was Perfect’, der udkommer fredag d. 11. november – dagen før koncert i Vega.

På fredag udgiver duoen Gorgeous deres tredje single, ’Nothing Was Perfect’. – ’Sangen handler om tvivl og relationer og om at se sig selv igennem en andens øjne. Om illusionen om det perfekte og erkendelsen af, at ‘det uperfekte’ i virkeligheden er det mest interessante og det du kan vokse mest af’, fortæller Gorgeous om sangen. 

Gorgeous debuterede i marts med sangen ’Divine’, der fik stor international og dansk bevågenhed og en lang række medier fremhævede duoen og sangen. Heriblandt Vogue Scandinavia, der skrev: 

I am waiting impatiently for the release of an album to fulfill my new need for Copenhagen based indie-pop.  

Også flere danske medier, blandt andet Politiken, fremhævede Gorgeous single, ’Divine’ og sendte følgende ord efter sangen: 

De smykker sig med smukke ord, den nye danske duo Gorgeous, der debuterer med singlen ’Divine’. Vidunderlig. Guddommelig. Og det giver mening. For musikalsk læner Gorgeous sig ind i den varme popslipstrøm fra FleetwoodMac med håndspillet country-fornemmelse og melodien i centrum. Det er lyden af en kærlighedssang, der fletter fingre med vemod i bølger af vellyd. 

Boblerlisten, i P3 programmet Neonlys, sendte også masser af kærlighed duoens vej og havde sangen med på listen i fem ud af fem mulige uger. Derudover var både ’Coyote’ og ’Divine’ i A rotation på P6 – endda på samme tid. 

På lørdag, når bandet giver koncert i Vega, i København, vil ’Nothing Was Perfect’ helt sikkert være at finde på setlisten sammen med bandets øvrige udgivelser ’Divine’ og ’Coyote’ og en række helt nye sange. 

Find billetter til koncerten i Vega på bill.et/gorgeous

Kommende koncerter

Indlæser...