Danser Med Piger

Danser Med Piger annoncerer efterårskoncerter

Del:
Efter en solrig sommer med optrædener på henholdsvis Musik I Lejet, Smukfest og senest AiaSound annoncerer bandet nye koncerter!

Deres hits ’Kemikalier’ og ’Danser med Piger’ har allerede fået os til at vugge med hofterne, og der er ingen tvivl om, at der bliver gang i koncerterne, når de spiller op til dans.

Bandet disker op med et ordentligt skvæt saxofon, der kan få tropiske moves frem i de fleste. 

Danser Med Piger er lyden af venskab og musikalsk talent. Et vaskeægte band, bestående af fem bedste venner, som elsker at spille musik sammen. Det er rendyrket pop og disco anno 2022. Der er skruet helt op for disco-beats og passion på Danser Med Pigers EP under samme navn. EP’en ”Danser Med Piger” er fyldt med endnu flere dansable festsange pakket ind i sprøde melodier, diskogrooves og en god sjat saxofon – som vi kender bandet bedst. Ifølge Danser Med Piger, kulminationen af ”hårdt arbejde, venskab og et festligt ungdomsliv”.

Udover sommerens festivaler har Danser Med Piger i forvejen spillet på SPOT Festival og som opvarmningsband til CHEFF Records jubilæumskoncerterne. Nu er bandet klar til at indtage Train og Vega til efteråret.

Billetter kan købes i morgen kl. 12 via bill.et/dansermedpiger

Kommende koncerter

Indlæser...