Cyd Williams annoncerer koncerter til efteråret

Del:
Bag kunstnernavnet Cyd Williams, står den 23-årige sanger og sangskriver, William Risvig. En karismatisk, jordnær og dragende sangskriver, der for alvor kom på ungdommens læber, da han tilbage i 2020 debuterede med soundtracks til de anmelderroste serier CENTRUM, GRÆNSER og FLOKKEN.

Cyd Williams har i sine sange en særlig emotionel slagkraft, som har vist sig at resonere dybt hos ungdommen. Med blåtonede sange om tvivl, længsel og håbet om det bedre, omfavner Cyd Williams den sårbare tilværelse på nærværende og rolig vis. Den traditionelle og tilbageskuende tilgang til sangskrivningen træder tydeligt frem, og de eftertænksomme fortællinger og melodiernes vekslen mellem melankoli og optimisme står ubetinget i fokus. Fortællinger som får sit liv i et drømmende og organisk lydunivers, hvad end det formidles blidt og bart eller støvet og storladent. På live-scenen debuterede han i 2022 med en håndfuld livekoncerter – bl.a. en rekordfyldt Byhave i Pumpehuset i sommeren 2022, en optræden på UHØRT Festival og senest for et proppet RUST i efteråret. Live formår Cyd Williams at bringe fortællingerne fra sangene bredt ud til et opmærksomt publikum. Med et show, der både rummer nærvær, eftertænksomhed og en varme i musikaliteten, er Cyd Williams – med sit fem-mand store orkester – klar til at cementere sig som et nyt solidt livenavn på den danske indiepop- og rockscene.

I 2023 kommer Cyd Williams igen til at præge koncertprogrammerne på landets spillesteder og festivaler og starter bl.a året som én af VEGA’s Udvalgte. På udgivelsesfronten følger han op på et 2022, der foruden soundtracks til serierne SALSA og DRENGE har budt på en række singleudgivelser, som i begyndelsen af 2023 samles på EP’en ”Alt Vi Ka’ Drømme”

Billetter i salg nu på bill.et/cydwilliams

Kommende koncerter

Indlæser...